tiistai 20. lokakuuta 2015

Tiilenpunaa.Hei jatketaas pikkutauon jälkeen Color Riche -huulipunien sarjaa! Mulla on vielä pari punaa käymättä läpi ja tänään on vuorossa 234 Brick Fashion Week.

Hylsyssä puna näyttää tosi ruskealta, mutta huulilla se on kaunis tumma oranssi. Ihan nappisävy meneillään olevaan vuodenaikaan eli syksyyn. Kuten kaikissa muissakin, myös tässä pigmentti on ykkösluokkaa ja pysyvyys ihan huippulaatua.

Ysärivärit ovat kovasti tekemässä paluuta meikkisävyihin ja tämä lienee yksi aika kiva ysäripuna. Tämä on kuitenkin enemmän oranssi kuin ruskea, joten tämä sopii myös niille, ketkä eivät sinne ysärille niin enää kaipaile. Itse ihastuin tähän sävyyn. Todella kaunis ja pirteä.

Loihdin tällä syksyisen meikin, joka näytti tältä:
Kaikki tähän asti testaamani CR-punat ovat kruunanneet meikkini aivan täysin. Näiden kanssa on ihan supernaisellinen ja itsevarma olo. En vaihtaisi näitä mihinkään kalliimpaan merkkiin, vaikka mahdollisuus tulisikin. Näiden laatu on niin loistava ja värisävyt ovat huikeat! Kotiäidin kukkaro kiittelee vuolaasti kun laatua sai näinkin edullisesti.

Color Riche 234 Brick Fashion Week on saatu lehdistönäytteenä blogiin. Mielipiteet bloggaajan omia.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)