torstai 22. lokakuuta 2015

#TBT Messuilla.Hei Turun messut! Mä en olekaan niistä vielä kirjoitellut tänne mitään! Koska niistä on jo vierähtänyt tovi aikaa, tää menee Throwback Thursdayna ihan kevyesti.

Mutta juu, oltiin siis messuilemassa elokuussa. Tällä kertaa mukana oli myös Mimpe. Turun Messut järjestetään joka toinen vuosi (parittomina vuosina) ja vuonna 2013 neiti oli niin pieni, että olimme messuilla silloin Isännän kanssa kahden.

Saimme tänä vuonna vapaaliput, jotka olivat loppupeleissä tosi jees juttu. En tiedä mistä johtui, mutta oikeastaan ensimmäistä kertaa koko messuilla käymishistoriani aikana messut tuntuivat todella turhilta ja vaisuilta. Mietimme Isännän kanssa, että alkaako tällaiset yleismessut olemaan vähän ajastaan jäljessä? Tarvitaanko tällaisia tapahtumia enää? Eri asia on jonkin tietyn asian ympärille järkättävät messut, kuten Kauneusmessut, Asuntomessut tai vaikka Venemessut. Mutta tällaiset yleismessut ovat ehkä hieman muinaisjäänne entisiltä ajoilta.

Näytteilleasettajia oli tietenkin laidasta laitaan, mutta mitään suuria löytöjä emme tehneet. Suurin ilo olikin lapsemme ilo kun hän pääsi rapsuttelemaan erilaisia eläimiä, kurkkaamaan oikeaan linja-autoon ja näkemään paloautoja sekä armeijan tankkeja. Se oli messujen paras anti, pähkinänkuoressa.

Tässä messupäivämme kuvina. Onneksi oli tosi kiva ilma ja neiti tykkäsi :)  Se on pääasia.
Tykkäätkö sinä käydä messuilla?

4 kommenttia:

 1. Messut!

  Oli kuule luksusta käydä I Love Me -messujen jälkeen (itse olin vain lauantaina) käsityömessuilla täällä Joensuussa :D Harmitti, kun Kelttikorujen piste oli Helsingissä ihan täynnä, mutta heillä oli piste täälläkin joten sain ostettua yhden sormuksen. Minua ei ole luotu väenpaljouteen, kun joka paikassa on porukkaa. Caravanmessuilla oli paljon porukkaa, mutta jotenkin se yllätti, miten väljää siellä kuitenkin oli.

  Pienissä kaupungeissa saa kiertää rauhassa ja maistella tuotteita sekä höpötellä myyjien kanssa esim. 15 min. ajan karkeista :D * mutta oli ne kyllä hyviä *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmitti etten päässyt I Love Me -messuille :( Itseäni kiinnostaisi niiden lisäksi kirjamessut ja ruokamessut :)

   Poista
 2. Aika erikoiset tällaiset laidastan laitaan messut, täytyy tyhmänä myöntää, etten edes tiennyt, että tällaisia järjestetään, kun kaikki tuntuu pyörivän nykyään aina jonkun teeman ympärillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on Turussa perinne :) Niin kauan kuin mä muistan Turun Messut ovat olleet olemassa. Silloin kun olin lapsi, siellä oli vaikka mitä nähtävää ja koettavaa, mutta nykyään ne on kyllä tosi blaa. Puhuttiin Isännän kanssa just tätä kun oltiin tuolla messuilla, että paljonko ne ovat muuttuneet siitä kun me oltiin lapsia. Tietenkin ajatkin ovat erit, -kasarilla ja ysärillä oli vaan jotkut asiat niin paljon paremmin kuin nyt :D Esim. Turun Messut.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)