tiistai 27. lokakuuta 2015

Paras löytyi yllättäen.


Olen suosinut meikinpuhdistuksessa öljyä jo monta monituista vuotta. Ylisuosikkini Lumenen puhdistusöljy on ollut parasta mitä tiedän, mutta sen tekeminenhän on lopetettu jo ajat sitten. Olen hönkinyt eteenpäin varastoilla tähän asti, mutta nyt on vimppa lumppuöljy menossa.

Olen kokeillut myös Lorkkua, joka on oikein kiva. Ja montaa muutakin merkkiä. Silti ei ole löytynyt Lumenen voittanutta.

Paitsi nyt. En tajua miten tämä on mennyt multa aivan ohi, mutta vauvaöljyllähän siis voi poistaa meikin. Terve siis vaan täältä myöhäisheränneiden osastolta!

Sain Natusanin babyoilit testiin ja päätin testata näitä meikinpoistossa. Ei hyvää päivää mikä meininki! Näillä lähtee meikki kaksoispuhdistuksessa tuosta noin vaan, ei kirvele, ei kiristele (mikäpä öljy muuten kiristelisi..) Iho on kuin silkkiä tämän jäljiltä -kuten se kuuluisa vauvanpeppu! Ja mikä hehku! Aijaijaiajai.

Öljyä ei tarvitse laittaa kuin vaan vähän ja sillä putsaa koko kasvot. Hölväsin eka kerralla ehkä vähän liikaa ja peseminen kesti astetta pidempään :D Eli tuollainen 200 ml:n pullo kestää todella pitkään meikinpoistossa.

Sarjaan kuuluu yksi hajustamaton öljy ( keskellä ) ja kaksi miedon tuoksun omaavaa öljyä. Hintaa on about alle 4 euroa kappale, joten kyse on todella edullisesta tuotteesta. Puhumattakaan helposta saatavuudesta, näitä voi ostaa mistä tahansa marketeista.

Jos olet öljyputsareiden ystävä etkä ole vielä tätä kokeillut, suosittelen lämpimästi koklaamaan. Mä ainakin rakastuin! Enkä enää muuhun vaihda :)

Öljyt saatu blogiin testattavaksi.

16 kommenttia:

 1. Mulla on välillä Natusanin vauvaöljy kaksoispuhdistuksessa. Halpa, hyvä ja saa marketista. Kiitos muuten kirjavinkeistä, Vänskät on jo luettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, että tykkäsit kirjavinkeistä :) <3

   Poista
 2. Tuo vauvaöljy ei varmaankaan liukene veteen samoin kuin meikinpuhdistukseen nimenomaan tarkoitetut öljyt!? Itse olen öljyputsareihin rakastunut Dermosilin myötä (postaus: http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/10/dermosil-kasvojen-puhdistusoljy-puolukka.html); oletko kyseistä puhdistusöljyä testannut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä veteen liukenee, mutta hitaammin kuin normi puhdistusöljy. Koska tämä on tarkoitettu alunperin vastasyntyneille vauvoille, tämä ei ole niin vesiliukoinen. Tätä kyllä voidaan käyttää vauvojen pesuun kylpyvedessä, joten ihan liukenematon tämä ei ole :D Kun tätä käyttää kaksoispuhdistuksessa, toisen osan puhdistustuote pesee ylimääräisen öljyn pois, joten itse en ole kokenut tätä hidasta vesiliukoisuutta ongelmaksi :)

   Dermo on testattu ja ihan ok tuote oli :)

   Poista
 3. Kuiskaten: mitä tarkoittaa kaksoispuhdistus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuiskaa takaisin: meikki puhdistetaan ensin öljyllä ja sen jälkeen puhdistus viimeistellään toisella puhdistustuotteella esim. puhd.vaahto, -geeli tai -maito. :)

   Poista
 4. Tykkään Natusan öljyistä todella paljon, sopivat kropalle, kuiville kantapäille, hiusten latvoihin, bikinirajoihin, ihan mahtavat, eikä hinnalla pilattu.

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää sopii kyllä moneen "vaivaan" :D hiuksiinkin ovat superihania <3

   Hei, mä näin sut tänään Hehkun uusintajaksoissa :) <3

   Poista
 5. Mulla on ollut pitkä tauko öljyputsareiden kanssa, mutta nyt sain Cattier Parisin öljyn testiin. Iho alkaa jo kuivua ilmojen kylmetessä, joten uskonpa, että öljyt palaa ihonhoitorutiineihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa palauttaa öljyt ilman muuta ihonhoitoon :) nämä ovat ainakin superhyviä ja edullisia :)

   Poista
 6. Olin tässä iltana eräänä jo ihan hätää kärsimässä, kun silmissä oli vedenkestävää ripsiväriä, puhdistusaine oli loppu enkä ollut muistanut ostaa uutta. Onneksi muistin kaapistani löytyvän tätä öljyä ja siitä lähtien poistanut silmämeikit vauvaöljyllä. Toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä todellakin toimii! :) Kiva, että säkin oot löytänyt tämän!

   Poista
 7. Seuraa tyhmä kysymys... Millä tuo öljy puhdistetaan sitten ennen varsinaista puhdistustuotetta? Vanulaput tekee hallaa mun couperosaiholle, joten olen korvannut ne omilla käsilläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä :) Öljy pestään pois iholta vedellä ja sen jälkeen iho pestään toisella puhd.tuotteella, esim. puhd.maidolla, -geelillä tai -vaahdolla. Vauvaöljy ei liukene veteen niin hyvin kuin normipuhd.öljy, mutta liukenee kuitenkin. Lopun öljyn saa iholta pois juurikin tuolla toisella putsarilla :)

   Poista
 8. Mä en ookkaan tajunnu näitä puhdistuksessa käyttää. Muuten on tullut kyllä lotrailtua öljyjen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei koklaas muru jossain vaiheessa, varmasti tykkäät :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)