keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Paluu pitkiin hiuksiin.Pitkät hiukset. Ne minulla oli monta vuotta, kunnes kesäkuussa jouduin tekemään rankan ratkaisun niiden leikkaamiseksi. Värjäyskertoja mustasta vaaleaan, vaaleasta shokkikupariin ja takaisin vaaleaan vaativat velkansa ja niin tipahti meikän letti kampaamon lattialle.

Olin leikkaamisen jälkeen ihan yes-fiiliksellä uudesta lyhyemmästä mallista, mutta pikkuhiljaa kaipuu pitkiin hiuksiin alkoi hiipiä mieleen. Koska olen kärsimätön ihminen, en vaan jaksanut alkaa odottaa hiusteni kasvamista, joten avuksi oli otettava pieni taikakonstit.Olen käyttänyt vuosia jo klipsipidennyksiä ja tiesin, että ne ovat tässä tilanteessani ainoat jotka tuovat minulle mielenrauhan. Hiustenkasvatusprosessi ei ole niin karvasta kalkkia kun saat aina halutessasi pitkät hiukset. Otat ne vain laatikosta ja laitat päähäsi. Simsalabim ja olet pitkähiuksinen.

Olin todella iloinen kun sain testattavakseni Chloe's-klipsipidennykset. Chloe's on erittäin selkeä ja hyvin toimiva verkkokauppa. Klipsipidennyksiä on valittavana 28 eri sävyä. Itse valitsin sävykseni #613 Blonde Starin.

Chloe's -klipsipidennykset valmistetaan aidosta ja laadukkaasta hiuksesta. Niitä voi värjätä, muotoilla ja pestä kuin omia hiuksiakin. Hiusta ei kannata tosin vaalentaa, mutta vaalean voi värjätä tummaksi. Tai punaiseksi. Vaaleaa hiusta voi sävyttää grannyhairiksi vaikka colormaskilla, jos tahtoo kunnolla viileämmän, harmaan vaalean. Tai vastaavasti lisätä lämpöä jollain siihen soveltuvalla värinaamiolla. Mutta vaalennusainetta en suosittelisi käyttämään.


Pakettini sisälsi 8-osaisen pidennyssetin, joka on painoltaan 140 gr ja pituudeltaan 50 cm.

Setti sisältää:

1 kpl 4-klipsisen osan
3 kpl 3-klipsisen osan
2 kpl 2-klipsisen osan
2 kpl 1-klipsisen osan

Hiukset ovat todella paksut ja painavat. Ne tuntuvat aivan ihanilta ja niiden avulla saa tehtyä upeita lettikampauksia tai ponihäntiä. Olen täysin rakastunut näihin klipsipidennyksiin ja olen todella iloinen, että sain mahdollisuuden kokeilla näitä.


Omat hiukseni ovat nyt tämän pituiset. Yltävät juuri ja juuri olkapäille. Malli on ihan kiva, mutta koska olen luonteeltani pitkähiuksinen, en osaa laittaa yhtään tätä lyhyempää mallia. En koe olevani tässä mallissa oma itseni. Olen pitkähiuksinen ja sillä siisti :D
Ja tältä hiukseni näyttävät pidennysten kanssa.Väri on aivan loistava, se sulautuu omiin hiuksiini täydellisesti. Kun laitoin pidennykset, tyttäreni sanoi:
-Äiti! Hienot hiukset!

Pitää olla samaa mieltä. Rakastan näiden hiusten tuntua, on kuin omat hiukset olisi kasvanut hetkessä pitkiksi. Nämä tuntuvat niin omilta.

Chloe's-verkkokaupan sivut ovat todella kattavat ja selkeät. Sieltä löytyy mm. erinomaiset oppaat klipsipidennysten hoitoon ja kiinnitykseen. Verkkokaupassa on nopea toimitus ja se on vieläpä ilmainen.

Klipsipidennysten hinta on 109,99 €. Se on mielestäni erittäin kohtuullinen ottaen huomioon klipsipidennysten erinomaisen laadun ja kestävyyden. Pidennykset ovat pitkäikäiset oikein hoidettuna ja jos vertaat hintaa esim. teippipidennyksiin, joita pitää käydä huollattamassa aika ajoin ja maksaa joka kerta huollosta, klipsipidennys on kukkarolle kivampi vaihtoehto. Puhumattakaan helppoudesta, -saat olla pitkähiuksinen aina silloin kuin haluat! :)


Itse suosittelen lämmöllä Chloe's-klipsipidennyksiä. Jos kaipaat pitkiä hiuksia tai jo pitkiin hiuksiin tuuhennusta ja paksuutta, nämä pidennykset ovat ehdottomasti parhaat siihen tehtävään.

 Ovatko klipsipidennykset sinulle tuttuja?


Klipsipidennykset on saatu blogiyhteistyön kautta testattavaksi. Mielipiteet ovat bloggaajan omia ja linkit eivät ole mainoslinkkejä eikä bloggaaja hyödy niistä rahallisesti.

10 kommenttia:

 1. Upeat! Miten voikin vielä värisävy on sua noin kohdilleen? :)
  Pidennykset eivät ole tuttuja, hiukset kasvaa kohisten, joten ei tarvetta onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No sanos muuta! Näissä vaan osuu :) Googlettelin muutamien muidenkin bloggaajien kirjoituksia näistä pidennyksistä ja heillä myös oli sävyt just eikä melkein kohdallaan :) laaja sävykartta on hyvä asia :)

   Poista
 2. Miten tuollaiset klipsipidennykset kiinnitetään? Tai klipseillä varmaan :) mutta onko ne vaikeat laittaa tälläiselle tuppisormelle? Olen niin onneton hiuksien kanssa, just ja just osaan ne ponnarille laittaa ja ehkä vähän suoristaa, siinä se. Joskus olisi vaan kiva kokeilla, miltä tuntuisi olla pitkähiuksinen. Ja näyttää oikeesti ihan aidoilta nuo sun pidennykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noilla klipseillä :) Nämä on maailman helpoimmat! Mä olen itse tosi huonosorminen ja kömpelö ja saan nämä helposti laitettua :) Täältä voit lukea miten ne kantsii laittaa:
   https://chloes.fi/tutorial/view/item/id/11/

   Ihan varmasti opit käyttämään näitä jos tällaiset ostat :) <3

   Poista
 3. On kyllä aivan nappiin tuo värisävy sulle! Pitkät hiukset on jotenkin sua! :) Mä en ole koskaan pidennyksiä käyttänyt (tai tarvinnut), joten en ole näihin perehtynyt sen enempää, mutta tosi hyvältä näyttää sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin :) Ja kiitos! Niin tosiaan on, en ole yhtään oma itseni näissä töpöhiuksissa :D mutta onneksi nämä kasvaa ja onneksi on nämä pidennykset :)

   Poista
 4. Mä ymmärrän niin hyvin tuon sun kaipuusi pitkiin hiuksiin. Monesti oon miettinyt leikkaavani polkaksi, mutta tiedän, että jo kuukaudessa kaipaisin takaisin pitkiä hiuksia. :D Tosi hyvältä näyttää noi klipsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kannata leikata :D tässä sitä kaipaillaan pitkää tukkaa! Onneksi on noi klipsit :)

   Poista
 5. Hitsit kun alkoi himottamaan nämä! Mun pelko on aina ollut klipsien suhteen se, etteivät pysy päässä kun oma tukka on niin ohut ja liukas. Olisi kyllä ihana kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että nämä toimii vaikka hiukset olisi ohuemmat/liukkaammat. Kiinnityskohdasta kannattaa tupeerata omaa hiusta hieman, silloin klipsi pysyy paremmin :) Suosittelen kokeilemaan, nää on tosi ihanat <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)