perjantai 2. lokakuuta 2015

Onnihuulet. Nyt myös sullekin!


Voi tätä onnenpäivää, sanoi Kauppaneuvos Tuurakin. Samoin sanoin minä kun postipoika toi minulle eräänä päivänä paketin, josta paljastui nämä ihanuudet. Blistexin uutuudet, Happy Lips-huulivoiteet! Blistex on huulivoiteideni Maserati ja siksi tuulettelenkin, että sarjaan on tullut mukaan hedelmäisiä huulivoiteita sekä myös pari sävyttävää.


Olen lähes huomaamatta koukuttanut itseni huulivoiteiden vakkarikäyttäjäksi. Ennen vanhaan käytin huulivoidetta vasta siinä vaiheessa kun huuleni olivat jo kuivuneet käppyröiksi ja kipeytyneet melkein vereslihalle. Ei niin fiksua toimintaa juuei.

Viime syksynä about näihin aikoihin huuleni alkoivat oireilla ja niissä oli jatkuva kiristämisen tunne ja ne verestivät, kaikista rasvaustempuista huolimatta. Kun lopulta sain huuleni kuntoon, päätin että never again sitä huuliruttoshittiä ja aloin käyttämään päivittäin jotain huulirasvaa. Rasvaanhan mä päivittäin kroppani, kasvoni ja käteni, joten miksen huulianikin.

Blistex Happy Lipsejä on neljä; Strawberry (mansikan makuinen), Mango (mangon makuinen), New York (marjaisa punasävy, jossa mukana hohtavia pigmenttejä) ja Paris (kiiltoa antava, sisältää myös hohtavia pigmenttejä).

Kaikissa huulivoiteissa on suojakerroin 15 ja ne sisältävät sheavoita, silkkiuutetta sekä E-vitamiinia.
Blistex Happy Lipsejä saa hyvin varustetuista päivittäiskaupoista ja tavarataloista. Suositushinta on noin 3 €.


Sävylliset New York ja Paris ovat kivoja lisiä meikittömiin päiviin, mutta jos kuitenkin mieli tekee laittaa vähän sävyä/kiiltoa huuliin. Itse suosin nykyään meikissäni usein näitä sävyttäviä/kiiltoa antavia huulivoiteita. Näissä kummassakin on miellyttävät tuoksut ja koostumukset.Hei sulla on nyt mahdollisuus voittaa itsellesi nämä kaikki neljä Blistexin Happy Lipsiä!

1. Olet blogini lukija. Luet blogiani Google-raadin kautta, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Saat lukea sitä myös omien kirjamerkkiesikin kautta. Kerro kommentissasi mitä kautta luet.

2. Arvonta alkaa 2.10.2015 klo 7 ja päättyy 9.10.2015 klo 23.59. Osallistumisaikaa on tasan viikko. Tällä aikavälillä tulleet sääntöjen mukaiset osallistumiskommentit hyväksytään mukaan.

3. Kerro kommentissasi miten löysit blogini ja miksi aloit lukijakseni? Eli toisin sanoen mikä blogissani viehättää :)

4. Palkinto lähtee vain Suomeen.

5. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Laita mukaan s-postiosoite, mistä tavoitan sinut jos voitto osuu kohdalle. S-postiosoitteen voi ilmoittaa minulle myös nonnula(at)gmail.com, jos ei halua jakaa osoitettaan julkisesti. Voittaja kerrotaan arvonnan päätyttyä täällä blogissani sekä blogini Facebook-sivuilla.

6. Arvonnan sponsoroi maahantuoja, kiitos siis heille tästä kivasta arvontapalkinnosta :)

Onnea arvontaan!

Huulivoiteet saatu testattavaksi blogiin.

Arvonta on päättynyt, voittaja on lukijani Fani! Onnea Fanille ja kiitos kaikille osallistumisesta!

30 kommenttia:

 1. Seuraan blogia facessa ja taidanpa jossain Google-jutussakin tuolla sivussa löytyä. Useimmiten kuitenkin klikkaan blogiin kirjanmerkin kautta joka aamu.

  Blogiin löysin alunperin kait pari vuotta sitten jonkun toisen kosmebligin kommenttiosion kautta. Luulisin. Pitkään päädyin tänne satunnaisesti silloin tällöin, kunnes jossain välissä huomasin käyväni täällä päivittäin.

  Mikä viehättää? Kirjottajan positiivinen persoona ja sujuva teksti :)

  kuorotipu (a) hotmail . com

  VastaaPoista
 2. Muistelen, että löysin blogisi googletellessani Avonin tuotteita ja jäinkin samantien lukijaksi. Blogissa viehättää monipuoliset jutut ja tuote-esittelyt. Bloggaustesi perusteella olen uskaltautunut kokeilemaan useitakin itselleni vähän tuntemattomia tuotteita :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja unohtuihan se tietenkin mainita, että luen bloglovinin kautta.

   Poista
 3. Alunperin olen tutustunut ystäväni jakaman linkin kautta. Nykyään seuraan yleensä facebookissa.
  Pidän tavasti kirjoittaa ja olen saanut hyviä vinkkejä kirjoituksistasi :)
  timanttikaulapanta@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Google raadin kautta lueskelen blogiasi sekä facebookin. En muista tarkalleen miten blogiisi päädyit, mutta varmastikin olen googlaillut jotain meikkituotetta ja päätynyt sitten lukemaan arviotasi. Pidän sinun rempseästä, rehellisestä tyylistäsi kertoa tuotearviot ja kiva kun näitä edullisiakin tuotteita on usein mukana. Mukava myös perheesi kuulumisia ja tekemisiä välillä lukea.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luen Bloglovinin kautta ja kiinnostuin blogistasi, koska tyylisi on niin jalat maassa ja osaat todella iloita elämän pienistä asioista.


  tiltu_kultu ( a t ) luukku . com

  VastaaPoista
 6. FBn kautta. Sinulla on kiva tyyli kirjoittaa!

  vertsu64@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Ilman muuta tämä huulirasvojen suurkuluttaja ilmottautuu arvontaan :D

  Blogger ja facen kautta ainakin lueskelen. Nyt en kyllä muista miten päädyn lukijaksi mutta mukana olen pysynyt ja pysyn juurin sen takia, että olet aito ja rehellinen ihminen <3 Mukava lukea myös muistakin aiheista kuin rakkaasta kosmetiikasta :)

  VastaaPoista
 8. Löysin sun blogin Instagramin kautta. Nyt seuraan blogin kautta :)

  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Bloggerin kautta seuraan ja blogiisi löysin erään kahvihuoneen kautta :D Lukijaksi olen jäänyt, koska pidän kirjoitustyylistäsi ja kaiken kaikkiaan aitoudesta mitä blogissasi on - kosmetiikkajuttujen ohessa on ihanaa lukea (ja nähdä riemukkaita kuvia) tuosta pienestä prinsessastasi <3

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Seurailen blogiasi bloglovinin kautta. Alunperin löysin blogisi varmaan jonkun googletuksen tai toisen blogin kommenttien kautta. Seurailen suurta määrää kosmetiikkablogeja, sinun blogissasi pidän maan- ja ihmisläheisyydestä. msesmsesmses (a) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta lukijana. Alun perin löysin varmaan jonkun toisen blogin kautta, siitä on kyllä jo aikaa.. Tykkään erityisesti tuote-esittelyistä, on kiva lukea hyvin kirjoitettuja postauksia!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Seuraan bloglovinissa :) Mitenhän olen löytänyt blogiisi... En muista, kai oon vain kosmetiikkablogeissa pörräillessä törmännyt linkkiin blogiisi tai löytänyt kommenttisi jostain ja päätyny vierailemaan täällä. :D Kosmetiikkablogeja tulee luettua ja Nonnulassa pidän leppoisasta kirjoituksistasi, maanläheisestä persoonasta ja luotan tuotearvosteluihisi. Tulee kyllä luettua kaikki postauksesi, tekstit Mimusta on ihanaa luettavaa! annamarimirjami (at) gmail.com

  VastaaPoista
 13. Löysin tien blogiisi muistaakseni jonkun toisen blogin kautta, tarkemmin en osaa sanoa.
  Facebookissa tykkään ja sitä kautta seuraan vaikka taidan olla lukijana jossain muuallakin.
  Pidän humoristisesta ja lämminhenkisestä tyylistäsi kirjoittaa. Luen mielelläni myös perheesi kuulumisista kosmetiikkapostausten lisäksi.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Fb:n kautta seurailen, koska se on niin helppoa. Olen kait myös bloggerlukijaksi joskus liittynyt.
  Joskus jonkun toisen blogin kautta löytänyt blogisi ja jäänyt kosmetiikkapostauksiisi koukkuun.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Bloggerin kautta olen lukija ja eksyin ekan kerran tähän mahtavaan blogiin, kun googletin jotain hiusväriä :) lukijaksi jäin, koska pidän sun kirjoittamistyylistä, on aihe mikä vaan!

  taikawiitta@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Olen lukijasi Bloggerin ja Facebookin kautta. Etsiskelin aikoinaan kosmetiikka-aiheisia blogeja ja silloin päädyin blogiisi. Olen ollut lukijana siis jo useamman vuoden :) Mielelläni luen monipuolisia juttujasi kosmetiikasta ja välillä on kiva nähdä pieniä vilauksia muustakin elämästäsi. Olen innolla mukana arvonnassa, huulirasvat ovat aina kiinnostavia :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Löysin blogisi facebookista. Pidän blogistasi monestakin syystä, kirjoitat kivasti niin monelta sektorilta.
  Tykkään!
  annem.alonen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Bloggerin kautta olen lukijasi :). En muista yhtään, mistä blogisi bongasin - olisiko vain jonkun sinun jättämäsi kommentin kautta jostain blogista. Tykästyin heti ensisilmäyksellä kosmetiikkapostauksiin, hyvät kuvat ja laadukasta tekstiä :).
  laura.lakiasuo@outlook.com

  VastaaPoista
 19. Bloglovinin kautta seurailen nimellä Mint Candy. Aika vaikea muistaa, mutta veikkaisin, että Facebookissa oli linkki tai joku mainitsi blogisi. Hyvä, että löysin. Sulla on kivoja, rehellisiä juttuja :)

  VastaaPoista
 20. Olen lukijana bloggerin kautta. :) Fanny-91@windowslive.com

  Hmm, nyt en edes kunnolla muista miten oon löytänyt sun blogin! Uskon, että olet kommentoinut jotain blogia ja sitä kautta oon tullut tänne katsomaan. :) Liityin heti lukijaksi, koska mun mielestä on ihanaa että blogissa on mukana myös muitakin kuin kosmetiikka juttuja. Varsinki ihana pikkuinen lapsi <3

  VastaaPoista
 21. Bloggerin kautta seuraan nimimerkillä Amelia. Muistaakseni päädyin Googlen kautta, kun hain jotain kosmetiikkatuotetta :) Siitä asti jäin koukkuun ja erityisesti kosmetiikkajutut kiinnostaa.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Facebookin kautta nimellä Riitta M seuraan. c_riitta@hotmail.com

  Löysin blogisi jokunen vuosi sitten, kun etsin jotain Lumenen tuotetta Googlesta. Olen lukenut jokaisen tekstin mitä olet kirjoittanut ja edelleen jatkan seuraamista. :) Blogissasi pidän eniten monipuolisuudesta, jonka takia tykkään seurata.

  VastaaPoista
 23. Löysin blogisi muistaakseni jonkun toisen kosmetiikka-aiheisen blogin kautta :) Seuraan blogiasi fb:n kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 24. bloggerin kautta seurailen.varmaan löysin jonkun toisen blogin kautta.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 25. Ilopillerin Tarun blogin kautta löysin juuri postaukseesi, kuinka silmänympärysvoide levitetään oikein :). Ja tänne jäin. 40+ meikkivinkit kiinnostavat, vaikka olenkin suht laiska meikkaaja nyt kun olen kotona. Mut saa kiinni vaikka oman blogin kautta, jos voitto osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 26. Luen blogiasi pääsiassa kännykkäni aloitusnäyttöön kiinnitetyn pikakuvakkeen kautta :) Olen joskus löytänyt blogisi kun olen googlettanut jotain kosmetiikka "ongelmaani" =D jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 27. No enhän mää nyt muista millon alotin lukee sun blogia, mutta tykkäsin sun maanläheisestä tyylistä kirjottaa :) Ja siitä että kerranki joku kirjottaa myös edullisesta kosmetiikasta, ite ku oon ikuinen persaukinen. Ja bloglovinin kautta pääsääntösesti seuraan.

  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Seuraan Facessa ja Googlessa, löysin tänne Instagramin kautta. Siis niiden kuvien perusteella päädyin lukijaksi. =)
  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 29. Sattumalta tänne surffasin ja heti liityin bloglovinin kautta seuraajaksi. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)