perjantai 9. lokakuuta 2015

Matka sitruunatarhaan.


Guerlain Aqua Allegoria Teazzurra. Pelkästään tämän tuoksun nimen lausuminen tuottaa mulle hyvän olon. Niin kauniisti nimi soljuu suussa.

Kaunis on tuoksukin, pulloa myöden. Rakastuin tähän välittömästi ja olen käynyt nuuhkimassa muutkin Aqua Allegoria-sarjan tuoksut. Kieltämättä siinä tuli sellainen kerää koko sarja -innostus.


Teazzurra on ilmestynyt tänä vuonna ja on, -kuten muutkin sarjan tuoksut-, uskomaton tuoksuelämys. Guerlain on kosmetiikka- ja tuoksuvalmistajana täysin omaa luokkaansa. Kaikki tuotteet henkivät arvokkuutta ja ylellisyyttä. Guerlain on mulle se The Selektiivinen brändi.

Kaikissa Guerlainin tuoksuissa on tosi hienostunut vivahde, ne eivät ole hyökkääviä eivätkä millään muotoa halvan oloisia. Jokainen kerros tuoksuissa on omanlaisensa. Näin mä koen nämä upeat tuoksut.


Teazzurra on kuin kävely kesäisessä sitruunatarhassa. Sitruuna on hedelmänä kirpakka ja raikas, mutta tässä tuoksussa se on pehmeä ja makea. Lempeä, hempeä, kiltti. Kuin ihana peitto, jonka alle haluaa uppotua ja nähdä vain hyviä unia. Kylpisin tässä tuoksussa, jos olisin rikas. Kylpisin tässä tuoksussa, helmet kaulassani, kädessäni lasi kuohuvaa, -ei mitään sen vähempää.

Teazzurran alkunuoteissa on bergamonttia, sitruunaa, yuzu-hedelmää ja greippiä. Sydäntuoksussa on vihreää teetä, kamomillaa ja jasmiinia. Pohjalla ovat myski ja vanilja. Tuoksu kestää iholla pitkään ja on sanalla sanoen aivan ihana. Olen silmittömästi rakastunut tähän tuoksuun. Haaveilen, että hajuvesikokoelmassani olisi jossain vaiheessa myös muitakin Aqua Allegoria-tuoksuja.

Tiesitkö muuten, että nämä tuoksut ovat suunniteltu naisille, mutta sopivat myös miehille? Kyllä vain. Nämä ovat luonteeltaan shared eli tutummin unisex tuoksuja.


Guerlain Aqua Allegoria Teazzurra. Yksinkertaisesti pullollinen rakkautta.


Tuoksu saatu maahantuojalta testattavaksi, mielipiteet bloggaajan omia.

2 kommenttia:

  1. Mun on pakko myöntää, että oo edes nuuhkuttanut tätä, pitäisi varmaan korjata tilanne vielä kun voi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUA! Nyt äkkiä tuoksuttamaan tämä :D veikkaan, että tykkäät :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)