keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Lokakuun laatikko.


Jos pitkästä aikaa kirjoittelisi Livboxista! Kas tässä lokakuun boxi ilman boxia. Posti oli murjonut boxin niin epäsuosiolliseen kuntoon, että jätin sen pois kuvista. Sisältöhän kuitenkin on tärkein, eiks ni.

Kullertavia ja kellertäviä tuotteita syssyn kunniaksi.


Vaseline Essential Healing Spray 5,50 € 190 ml.
Mä olen tunnettu siitä, että rakastan vartalovoiteita, joten iso jee tälle. Ja jännittävää uutta teknologiaa, -tämän voi spreijailla iholle! Nopeaakin vielä kätevyyden  lisäksi. Olen tutustunut jo aiemmin Vaseline -sarjaan ja olen kyllä pitänyt. Mukavan tuoksuista peruskosmea, jota aina tarvitaan. Hyvä hyvä.

Lumene Nude Perfection Glow Foundation, sävy 1 Kultahiekka 17,90 € 30 ml
Meikkivoiteet ovat aina jees ja tervetulleita. Odotan innolla tämän kokeilemista, vaikka olenkin kuullut tästä vähän murskaavia arvioita. Itse vaadin meikkivoiteeltani kepeyttä, mutta kuitenkin riittävä peittävyyttä. Sitä tämä lupailee, mutta ans kattoo ny. Lumene on aina jees, kotimaista kotimaista katsokaas. Plussaa normikokoisesta tuotteesta ja siitä, että on tosiaan meikkivoide. Niitä ei ole koskaan liikaa.Schwarzkopf Professional BC Excellium tuuheuttava shampoo & hoitosuihke 
17,50 € kpl 200ml

Hoitosuihkeita kaipaa aina. Ainoa mitä harmittelen on tämän pieni koko, mutta käytettyä tämä tulee tottakai. Shampoo lupaa olla tuuheuttava. Omat hiukseni ovat luonnonkarheat ja tuuheus ei ole välttis se mitä niihin kaipaan. Ehkä annan tämän shampoon Isännän käyttöön?


 L'Occitane Almond Shower Oil 19,50 € 250 ml

Oi mikä tuoksu! Nuuh! Kuiva ihoni pitää varmasti öljystä! Nyt talven lähestyessä tämän tyyppiset tuotteet ovat tervetulleita.


Pepsodent White Now Gold 4,00 € 75 ml

Boxeissa on ollut ennenkin hammastahnaa ja ne ovat kieltämättä vähän mjääh. Mutta toisaalta hammastahnaa tarvii aina. En ole kokeillut vielä koskaan ennen tätä kyseistä Pepsodenttia ja kiinnostelee kovasti tämän valkaisutehot! En siis valita, vaikka hammastahnaa tulikin :)
Skin Gain kollageenijauhe

Tämä vuosi on ollut oikea kollageenin nauttimisvuosi. Markkinoille on ryntsännyt kollageenijuomia ja nyt myös jauheita. Itseäni ei ihan kauheasti nämä napostele vaikka varmasti tehokkaita ovatkin säännöllisesti käytettynä. Olen kehittänyt itselleni ällötyksen näitä sisäisesti nautittavia kollageeneja kohtaan. Suurin osa kun niistä on tuotettu jostain naudan selkäytimestä tai vastaavasta. Tässä tuotteessa kollageeni on ilmeisesti kasviperäistä (?), mutta kun kerran tällainen ällötys on päähäni tullut, en pääse siitä yli enkä ympäri. Kiva lisä boxiin niille ketkä näistä ovat innostuneet.

Semmoinen oli lokakuun laatikko! Mitä sinä pidit?

4 kommenttia:

 1. Itsellä oli sama sisältö ja mielenkiintoisin siinä on juurikin tuo Lumene. En ole sitä vielä testannut mutta nyt kun on vapaa viikonloppu niin meinaan ottaa sen kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans odotan tuon testaamista :) saa nähdä osuuko ennakkoarviot oikeaan!

   Poista
 2. Miulla sama juttu tuon kollageenin kanssa :D
  Erehdyin kerran lukemaan vitamiiniporetabletista ainesosaluettelon ja jätin ne suosiolla poikaystävälle, en vain pystynyt juomaan sitä, kun se haisi selvästi sille eläimelle :D Siihen juomaan jäi vielä semmoinen "vaahto" joka ei kyllä yhtään auttanut asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO HYI! :P Joo, nää on näitä mind over matter-asioista, mutta kun kerran se ajatus tulee päähän niin...se on sitten siellä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)