maanantai 26. lokakuuta 2015

Hiusten antamasta varmuudesta.


Kirjoittelin jokin aika sitten miten muutuin helposti pitkähiuksiseksi. Jatketaan tänään aiheesta vielä vähän.

Kun kriiseilin lyhyeksi leikatun pehkoni kanssa, mieleeni tuli myös ne naiset, jotka ovat menettäneet hiuksensa kokonaan tai osittain sairauden tai muun syyn vuoksi. Oma kitinä alkoi tuntua hirmu turhamiselta.

Mutta perimmäinen kysymys on siis siinä varmuudessa mikä hiuksiin liittyy. Hiukset ovat naisen kruunu, sanotaan. Totta, mutta mitä jos hiuksia ei vaan ole tarpeeksi tai niitä ei ole ollenkaan? Ihminen sopeutuu ja kaljut naiset ovat mielestäni yhtä upeita kuin nekin kenellä hiukset ovat.

En tiedä miten itse sopeutuisin ja kestäisin jos hiukseni lähtisivät kokonaan. Se olisi kieltämättä aika kauheaa. Jos suren pelkkää leikkaamistakin, en oikeasti tiedä miten kokisin hiusten menettämisen.


En tunne ketään kenellä olisi hiukset lähteneet kokonaan, mutta toki ystäväpiirissäni on naisia kenellä on ollut raskastakin hiustenlähtöä. Itsekin kärsin sellaisesta Mimpen syntymän jälkeen ja olihan se kauheeta ja pelottavaakin vaikka tiesin sen johtuvan hormonaalisista muutoksista, mutta silti. Ei vaan ole kiva kun hiuksia tippuu päästä koko ajan ja joka paikkaan. Kaljuuntuminen käy mielessä väkisinkin.

Ikä vaikuttaa myös hiusten paksuuteen ja kuntoon muutenkin. Nuorempana mulla oli todella vahvat, paksut ja ihanat hiukset, mutta nykyään huomaan niiden menettäneen sitä suurinta loistoaan ihan selkeästi.

Itselläni itsevarmuus on aika paljon hiusten varassa. Ei käy kieltäminen. Itsevarmuuden ei kai pitäisi riippua tällaisista asioista, mutta minulla se kyllä riippuu. Jos hiukseni ovat huonosti, likaiset, liian pörröiset - mitä vaan negatiivista, en ole yhtään omissa nahoissani. Tuntuu, että kaikki ihmiset tuijottavat ja olen maailman rumin olento. Hölmöä, eiks ni. Mutta valitettavan totta. Enkä varmasti ole ainoa nainen kuka näin kokee.

Kun sain Choel's-klipsipidennykset kokeiluun, ihastuin niihin todella paljon. Niiden avulla olen kokenut olevani enemmän oma itseni. Olenhan luonteeltani pitkähiuksinen, kuten olen monesti sanonut. Tämän myötä aloin tosiaan miettiä sitä miten paljon hiukset merkitsevät itselleni. Ja kyllä ne merkitsevät ihan hurjasti! Kun sain mahdollisuuden olla pitkätukka aina kun haluan, aloin nukkua yöni rauhallisemmin, näin karkeasti sanottuna.

Paljon voi siis olla hiuksista kiinni, näköjään.

Tässä muutama kuva vielä pidennyksistäni. Eräänä lauantaina kun sain vähän omaa aikaa, päätin tehdä pitkästä aikaa kunnon meikin ja laittaa pidennykset. Hymy on kuvissa kirkkaampi, koska pitkät hiukset vaan tuntuvat niin hyviltä.
Chloe's-klipsipidennyksistä kerroin viime postauksessa enemmän, mutta yksi tärkeä asia jäi kertomatta. Jos sinun mielesi tekee ostaa itsellesi Chloe's-klipsipidennykset, mutta värivalinta mietityttää, heillä on asiakaspalvelu, joka auttaa sinua oikean värivalinnan kanssa. Voit lähettää kuvan hiuksistasi asiakaspalveluun ja he auttavat sinua valitsemaan omien hiustesi sävyyn sopivat klipsit. Mikäli väri ei tästäkään huolimatta ole sopiva sinulle, saat tässä tapauksessa palauttaa klipsit ilmaiseksi.

Itse pyysin heiltä apua sävyn valinnassa ja kuten kuvasta voi todeta, hyvin meni nappiin eli kyllä siellä osataan :) Suosittelen edelleen lämmöllä näitä klipsipidennyksiä. Minulle nämä ainakin ovat tehneet pelkkää hyvää :)

Klipsipidennykset on saatu blogiyhteistyön kautta testattavaksi. Mielipiteet ovat bloggaajan omia ja linkit eivät ole mainoslinkkejä eikä bloggaaja hyödy niistä rahallisesti.

21 kommenttia:

 1. Mä oon oikeesti niin käsi hiusten kanssa, epäilen että saisinko noita klipsejä siististi. Ja siis mä olen nähnyt liikaa nuoria ja vanhoja tytteleitä joilla klipsit näkyy päästä kolmen kilsan päähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään mikään pro ole :D kyllä ne klipsit saa tosi siististi hiusten sisään ja etenkin silloin jos laittaa vähän laineita/kiharoita omiin hiuksiin sekä pidennyksiin. Kiharat peittävät hyvin noita klipsejä :)

   Joo, mäkin olen nähnyt eikä se ole kyllä nättiä :D mut harjoitus tekee mestarin :)

   Poista
 2. Onpa tosi nätit ja sopii sulle hienosti pitkät hiukset, näytät upealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 :)

   Poista
 3. Kaunis Jonna. <3 Pitkät hiukset vaan sopii sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kaunista kaunista, sulle sopii tosi hyvin myös pitkät hiukset. Itsellä on ollut pidennykset ja tällä hetkellä mennään omilla ja tunnen olevani alaston. Hiuksilla on ainakin itselle suuri merkitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 Kyllä hiuksilla ja niiden pituudella on tosi suuri merkitys! Ei pidä vähätellä ollenkaan :)

   Poista
 5. On noi pitkät hiukset vaan sun juttu! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana! Sun silmät loistaa.<3

  Olen itse miettinyt, että voisin pätkäistä vielä lyhyemmiksikin hiukseni, koska miksipäs ei. Jotenkin lyhyt tukka tuntuisi sallivan naisellisemman tyylin, koska se vaatisi vastapainokseen paljon huulipunaa ja mekkoja. Mutta sitten toisaalta, pitkä tukka on vaan ihana ja useimmiten helppo. Sen saa letille tai nutturalle, kun taas lyhkäisempi tukka on aina naamalla, ja sitä pitää trimmata jatkuvasti. Oli miten oli, koskaan ei voi olla tyytyväinen. Voi naiseus..:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Fanni <3

   Lyhyt tukka on kiva, mutta sitä pitää AINA laittaa ja se jos mikä alkaa pidemmän päälle nyppimään, ainakin mua :D Pitkät hiukset ovat niin helpot, aina saa nutturan tai letin jos ei jaksa muuta väkertää :)

   Poista
 7. Minä olen ihan varma, että ne putoaisi päästäni noin viisi minuuttia sen jälkeen, kun olen lähtenyt kotoa ja sitten voisin etsiä tieni takaisin kotiin hiuslisäkkeitä seuraten... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hahaa! Ei nää niin helposti kyllä irtoa päästä :D

   Poista
 8. Näytät oikein kauniilta kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Tästä tuli hyvä mieli :)

   Poista
 9. Mulla ei oo koskaan ollut noin pitkiä hiuksia :O joten en edes oikein osaa kuvitella miltä ne tuntuu. Mun tukassa on ehkä joku vika, kun yritän sitä kasvattaa, niin aina kampaaja leikkaa lähes samanverran pois, kun latvat on niin huonossa kunnossa. Tai sit en vaan osaa hoitaa tukkaani. Mutta kaiholla katselen kuinka ihania juttuja pitkiin hiuksiin saa tehtyä. Kuten tuo sun ihanan paksu ja pitkä letti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan, paitsi näillä klipseillä :D mutta oma letti ei koskaan ole ollut noin pitkä. Mulla on vähän sama ongelma kuin sulla; aina kun saa hiuksiin pituutta, kampaaja tulee ja leikkaa sen pois :D

   Jos kaipaat pitkiä hiuksia, nää klipsit olisi kyllä niin sun juttusi <3

   Poista
 10. Yhdellä naisella lähipiirissäni on pälvikalju. Se oli parikymppinen ku se sille ekan kerran iski ja kyl sen henkisen muutoksen huomaa naisessa ku se yht'äkkiä menetti 1/3 kaikista hiuksistaan :( Kyl ne hiukset vaan jotenki on niin tärkeet. Iteki oon miettiny clip-on pidennyksiä et sais vähän vaihteluu välillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)