maanantai 21. syyskuuta 2015

Syksyn värit.Essien syyskokoelma, olkaa hyvä. Ihanat syksyn värit; punaista, kuparia, viininpunaista, sähkönsinistä, mustanharmaata...oijoi ja dojoing. Olen tänä vuonna aiemmin kirjoittanut kevät ja kesäkokoelmista ja nyt siis vuorossa syksy. Laadullisesti essien lakat ovat parhainta A-luokkaa, ei käy kiistäminen.

Miltä nämä sitten näyttivät kynsillä? Katsotaas.


Syyskokoelman nimikkosävy leggy legend on aito kasarikupari. En tiedä miksi mulle tulee tästä mieleen kireät discospändexit? Sellaiset joita käytettiin kun lähdettiin joraamaan Studio 54.seen. Täydellinen metallihohtolakka, jossa on mukana pikkiriikkisiä vaaleanpunaisia hippuja. On kyllä nätti.


Jumalaisen punainen color blinge on tämän kokoelman omia suosikkejani. Rehellinen kirkkaanpunainen, jonka laatu on muuten ihan huippu. Omilla kynsilläni tämä kesti neljä päivää moitteettomana ja se on kuulkaa paljon se. Ei tästä punainen enää paljon parane.


Tumman viininpunainen in the lobby on trendisävy ensimmäisestä pisarasta viimeiseen asti. Menee varpaankynsillä ja sormenkynsillä mennen tullen. Syksyn juhliin tällä taikoo kauniit kynnet. Tykkään!


Ihana 70-lukumainen with the band. Tämä väri on niin 1978! Mun äiti käytti tämän sävyisiä tiilenpunaisia lakkoja kun mä olin pieni. Jotenkin todella nostalginen sävy. Tämän sävyn kanssa sopii Farrah Fawcett-tukka ja joku ihana 70-luvun vintagemekko. Sellainen jota näkee usein Jenni Vartiaisen päällä. Ihana syksysävy.


Mukavuusalueeni ulkopuolella asustava sininen on taas mukana essien kokoelmassa nimellä bell-bottom blues. Sävy hohkaa kaunista turkoosia ja ehkä aavistuksen vihreääkin. Sähkönsininen isolla ässällä ja täydellinen nappisävy kaikille sinisen ystäville. Omalla kohdalla sinisten sävyjen siedätys on vielä prosessissa :)


Mitäpä syksy olisi ilman synkkiäkään sävyjä. Kokoelman musta lammas on nimeltään frock ' n roll ja se on huikea mustan, harmaan ja ruskean liitto, jossa on mukana kimaltavia pikkuhiukkasia. Dramaattinen sävy joka sopii mille tahansa rokkikeikalle tai vaikka oopperaankin. Anteeksipyytelemätön sävy, joka on hienoista hienoin.
 Sellainen on syksy essien parissa :) mikä näistä on sinun lempparisi?Lakat saatu maahantuojalta blogiin testattavaksi, mielipiteet bloggaajan omia.

19 kommenttia:

 1. Tämä oli niin upea kokoelma! Rakastin kaikkia! Leggy legend on nätti muttei sopinut iholleni. Color Bingen koostumuksesta en pitänyt, on ohuempaa kuin muut ja meni helposti kynsinauhoille. Mutta muut lakat, ihan täydellisyyttä. Ja siniset lakat on ihania, kannattaa tykätä :) Kivasti esitelty kokoelma :)

  VastaaPoista
 2. Essiet on rakkaus, olen heikkona niihin ja tämä syyskokoelma on taas kerran ihana. Kivaa on myös kun kaikki kolme tytärtä eilen pitivät Essie lakkaushetken. :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Tämä kokoelma on kyllä ihan huippu!!

  Toi eka kuva <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä leggy & Frock on ne upeimmat, mutta ihania muutkin. :)

  VastaaPoista
 5. Ooh toi Leggy Legend! <3 Tykkään kyl tästä kokoelmasta tosi paljon!

  VastaaPoista
 6. Tämä syyskokoelma on kyllä yksi parhaista! <3 Essien lakat on niin huippuja.

  VastaaPoista
 7. Kirkas punainen ja tuo melkein musta - wau!

  VastaaPoista
 8. Oon niin ihastunut näihin lakkoihin. <3

  VastaaPoista
 9. Voi luoja miten ihana kokoelma. Normaalisti on aina muutama sävy mukana joista en pidä, mutta tässä... Kaikki ovat taivallisen värisiä! Loisto kokoelma!

  VastaaPoista
 10. Tää on ihana kokoelma ^_^ Tykkään erityisesti Leggy'sta ja Frock'ista <3 Tosi kaunis tuo ensimmäinen kuva vaahteranlehtineen..!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)