maanantai 14. syyskuuta 2015

Puuteri suoraan Hollywoodista.


Hyvän irtopuuterin löytäminen tarkkaa puuhaa. En joskus nuorempana kiinnittänyt asiaan suurtakaan huomiota, käytin mitä vaan irtopuuteria enkä edes tajunnut, että niissä voi olla jotain eroja.

Mutta se oli aikaa ennen tätä suurta kosmetiikkaintoiluani. Nykyään onneksi tiedän, että irtopuutereissakin on eroja. Haluan puuteriltani kestävyyttä ja mattapintaa. Haluan sen myöskin levittyvän kasvoille vaivatta ja tasaisesti. Meikin kestävyys ja keveys ovat nousseet iän myötä vaativuustasoni kärkeen.

Joe Blasco Classic Hollywood Loose Powderin pakkaus koki muodonmuutoksen tänä syksynä. Olin kovin iloinen kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tutustua tähän uudistetuun pakkaukseen ja toki itse tuotteeseenkin.


Puuterini sävy on Light ja kuten kuvasta voi todeta, pakkauskoko on mukavan iso. Mulla kuluu irtopuuteria jonkin verran, koska kiinnitän meikkini aina sen avulla, joten tällainen perhepakkaus on mieleeni.

Puuteri on erinomainen. Se on todella hienojakoista ja se levittyy kasvoille vaivatta. Meikki pysyy mattana ja paikoillaan useiden tuntien ajan. Enempää en osaa edes irtopuuterilta vaatia. Tämä on hurjan hyvä.Näissä kuvissa meikki on pelkästään kiinnitetty tällä puuterilla. En edes omista tällä hetkellä kivipuuteria, joten kaikki kiinnitys menee irtsarilla. Kuvat ovat otettu heinäkuussa kun olimme lähdössä viettämään ystäviemme huvilalle hattujuhlaa. Vaikka juhlissa ei suuremmin tanssitukaan tai muutenkaan urheiltu, halusin tehdä sinne kestävän ja hyvän meikin. Joe Blascon irtopuuteri hoiti homman kotiin hienosti. Kun palasimme juhlista kotiin joskus puolen yön jälkeen, meikki oli edelleen tosi freesi ja nenänpää ei suuremmin kiiltänyt.

Suosittelen kaikille ketkä haluavat toimivan ja riittoisan irtopuuterin. Puuterin pakkauskoko on 35 gr ja sen suositushinta on noin 52 €. Puuteria on ollut saatavilla elokuusta 2015 lähtien, Medium ja No Color-sävyt tulevat myöhemmin tämän syksyn aikana myyntiin.

Käytätkö sinä irtopuuteria meikissäsi?

Puuteri saatu lehdistönäytteenä blogiin, mielipiteet bloggaajan omia.

10 kommenttia:

 1. Mä oon just miettinyt, että tarvitsisin uuden irtopuuterin! Tää vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuotteelta. Mulle Joe Blasco on aina ollut sellainen tosi ylellinen merkki ja mä oon aina ihaillut noita kalliita pakkauksia :) En oo aiemmin ostanut Joe Blascoa, mutta miitistä sain pari tuotetta ja oon ollut niihin tosi tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kyllä kantsii hinnasta huolimatta testata, jos vaan raaskii maksaa tuon 52 €. On käytössä tosi riittoisa, että ei tämä siihen nähden ole kallis :)

   Poista
 2. Jees, aika usein. Tää Blasco kiinnostaisi. Ostin nyt sokoksen Sensai päivänä merkin irtopuuterin. Mutta paketti vielä aukaisematta. Tällä hetkellä on käytössä on estee lauderin irtopuuteri ja on hyvä..taitaa olla niin että tällänen 40 v tarvii jo laadukkaan puuterin. Monet vanhat suosikit ei enää toimi. T. Ikäkaimasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä iässä meikkipohjaan kannattaa satsata ja mennä tosiaan laatu edellä :) Sensai on myös erinomainen valinta :)

   Poista
 3. Jo Blascon irtopuuterit on aivan ihanan hienojakoisia, sanoisin, että kaikista hienojakoisimpia kaikista käyttämistäni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, siksi ne onkin tosi riittoisia :) tuo iso purkki kestää käytössä ikuisuuden!

   Poista
 4. Käytän sekä että, mutta Blascon puutereista muista kuin irtoaurinkopuuterista on kokemusta ja se on aivan huippu! Blasco on muutoin joka päiväisessä käytössä. Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, se aukkapuuteri on varmaan hyvä! :) Semmoinen pitää jossain kohtaa kyllä saada. Kivaa viikkoa sullekin ihana <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)