tiistai 29. syyskuuta 2015

Nyt.
Yksi lempihajuvesimerkkini on ehdottomasti Calvin Klein. Calvinin tuoksuissa on aina vähän jotain hauskaa extraa. Niin myös tässä uutuudessa, Eternity Now -tuoksussa. Kyseessä on jo 27 vuotta sitten luodun Eternity-tuoksun uusin flankkeri.

Kun sain tämän tuoksun ja nuuhkaisin tätä ensi kerran, suustani pääsi innostunut JOO! Tuoksu on todella hedelmäinen ja jos voi sanoa, -iloinen. Kuin pullollinen makeaa hedelmäcocktailia.Alkutuoksussa on litsiä, kvitteniä ja sorbettia. Sydäntuoksussa pionia, persikkaa ja nerolia. Ja pohjatuoksussa kashmiria, meripihkaa ja myskiä.

Kyseessä on siis jännittävä sekoitus hedelmiä ja kukkia. Tuoksu on mielestäni melko kesäinen, mutta menee loistavasti myös syksyllä. Myski ja meripihka tekevät siitä aavistuksen mausteisen, jolloin tuoksusta taittuu liika kesäisyys pois.Tuoksun takana oleva nenä on Ann Gottlieb. Hauskana kuriositeettina kerron, että hän on nenä myös monien Axe-tuoksujen takaa. Muita hänen luomiaan tuoksuja on mm. Marc Jacobsin Daisy Dream ja Daisy Dream Forever. Calvin Kleinille hän on suunnitellut mm. One Shock for Her:n  ja miesten Reveal-tuoksun.


Jos kaipaat hedelmiä ihollesi, suosittelen tätä tuoksua. Siinä on makeutta ja iloisuutta, jotka ovat tervetulleita tähän sateiseen syksyyn, eikö vain.

Calvin Klein Eternity Now for women on myynnissä syyskuusta 2015 lähtien.
Tuoksusta löytyy myös miesten versio, josta on tulossa oma postauksensa.

Pidätkö sinä Calvin Kleinin tuoksuista?

Tuoksu saatu lehdistönäytteenä blogiin, mielipiteet bloggaajan omia.

4 kommenttia:

 1. Itsehän en koskaan ole pitänyt siitä ekasta Eternitysta, se tuoksuu ihanalta muilla, mutta itsellä ei. Sen sijaan Eternity Moment on yksi kaikkien aikojen lemppareitani, se on vaan ihan omannäköinen tuoksu. Tämä Now on myös omaan makuuni, aistin tässä ihan pikkuriikkisen samaa kuin Momentissa, kesto on ainakin omalla iholla ihan käsittämätön. Se miesten Eternity Now on ainakin meidän kaksilahkeisen tämän syksyn lemppari, luoja, se on varmaan ihanin miesten tuoksu mitä on vähään aikaan tehty!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään, mutta joskus vuosia sitten mulla oli Eternity Purple, joka oli ihana <3 Ja tästä tykkään myös!

   Poista
 2. Vitsit kun nyt sais suoraan nuuhkaistua tästä näytöltä :D Kuulostaa meinaan ihan mun tuoksulta! Pakko päästä johonkin hajustelemaan.
  Ihanaa päivää sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan sun tuoksu :) käyppä nuuhkimassa jossain :)
   samoin sulle ihana <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)