maanantai 7. syyskuuta 2015

Mehukasta.Tuoksuholisti oli taas yhtä hymyä kun postilaatikosta tipahti tällainen bräännyy ihanuus. (Tai no, ei ihan tipahtanut. Hain postista.) Juicy Couture I am Juicy Couture edp.

Nyt ollaan taas erinomaisen ja huikean tuoksun äärellä. Olen tuoksuttanut ja käyttänyt useita Juicy Couturen tuoksuja eikä niistä ole yksikään ollut huono. Mutta kaiken rehellisyyden nimissä tämä on kaikista kokeilemistani kiistaton ykkönen. Menee kategoriaan Voisin kylpeä tässä.

Juicy Couture on amerikkalainen glamour-muotibrändi, jonka tuotteet kimaltavat kultaa ja sellaista hiukka överiä meininkiä. Kultaa ja blingiä, pinkkiä ja mustaa, helmiä, ketjuja -vaikka mitä. Mikään ei ole pientä vaan mielummin todella suurta ja enemmän on enemmän.


Pullo on karahvimainen ja kultaa ei ole säästelty. Vaikka kammoksun sisustuksessa kultaa, niin kosmetiikassa rakastan jos pakkauksissa vähän (tosin tässä tapauksessa aika paljonkin) kullan kimallusta ja timanttien säihkettä. Mennään taas sellaisella pullolla, jota ei sovi piilottaa kaapin perälle.

Pullo on muuten tosi painava (100 ml:ä alkaa jo vähän painaa, let me say). Tämä pullo on jotenkin niin majesteettinen kun se ylväänä seisoo tuoksuhyllyni keskellä. Tämä on tuoksukokoelmani kuningatar, ehdottomasti.


I am Juicy Couture -tuoksun ensituoksussa tuntuvat makea vadelma, kirpeä pomelo ja herkullinen passionhedelmä. Sydäntuoksu on täynnä hurmaavia kukkia; gardeniaa, heliotrooppia, kartanoruusua ja tuoksuhernettä. Pohjatuoksussa kokonaisuus syvenee pehmeään myskiin, lämpimään puuhun sekä meripihkan sävyihin.

Kokonaisuudessaan tuoksu on nimensä veroisesti mehukas. Suosittelen tuoksua kaikille ketkä haluavat ylvään ja vähän överin tuoksun. Tämä on makea, hienostunut, hauska, addiktoiva ja herkullinen.

I am Juicy Couture -tuoksu on tullut myyntiin elokuussa 2015 ja löydät sen mm. Stockmannin sekä Kicks-myymälien tuoksuvalikoimasta. Tuoksu on Edp ja myyntikoot ovat 30 ml sekä 50 ml. Suositushinnat ovat 50-67 € kpl. 

Tuoksu on saatu pr-näytteenä blogiin ja mielipiteet ovat kirjoittajan omia.

8 kommenttia:

 1. Onpas kauniin näköinen pullo. <3 Tuoksu on varmasti hyvä!

  VastaaPoista
 2. Juuri kommentoin Minnankin blogiin tästä. Rakastan tätä tuoksua ja ensi tuoksutuksella, se on sitä aitoa rakkautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on kyllä niin helppo rakastua <3 aivan mahtava tuoksu!

   Poista
 3. Tää on kyllä ihana. Aika naisellinen Juicy Couturen tuoksuksi ja pullo on ihan sairaan makee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti paras JC:n tuoksuista tähän mennessä <3

   Poista
 4. Pullo on todella upean näköinen, tarviipas mennä tuoksuttamaan tämä seuraavalla kauppareisulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi että meet :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)