tiistai 1. syyskuuta 2015

Kimppu sinisiä unelmia.Marc Jacobsin hurmaavat tuoksut ovat löytäneet lopullisesti tiensä minun tuoksuhyllyyni sekä sydämeeni. Uusimpana ihastuksena on syksyn tuleva uutuus, Daisy Dream Forever, joka on söpö pikkusisko viime vuonna ilmestyneelle Daisy Dreamille.


Forever-versio on pakattu niin nättiin pulloon, että voisin hypistellä tätä pulloa ihan loputtomiin. En ole edes mikään suuri sinisen värin ystävä, mutta tämä pullo on vaan ihan älyttömän söpö. MJ:n tuoksujen pullot ovat kaikki kauniita ja niitä pitää mielellään esillä eikä piilota kaappien perukoille.


Tuoksun nuotit muodostavat minun nenääni hivelevän kombon juuri oikealla tavalla. Kyseessä on tuoksu, joka on sanalla sanoen hyvä. Sopii päivään ja iltaan, arkeen ja juhlaan.

Alkutuoksussa on päärynää, greippiä ja karhunvatukkaa. Sydäntuoksussa sinisadetta, jasmiinia ja litsiä. Pohjatuoksussa on lämpimiä valkoisia puita.

Näistä kaikista nuoteista syntyy Daisy Dream Forever, joka hurmasi minut aivan täysin. Heti ensinuuhkaisusta lähtien. Hyvä tuoksu on kuin hyvä kenkä -se loksahtaa heti paikoilleen ja sen tuntee miten hyvin se istuu.


Daisy Dream Forever tulee myyntiin syyskuun 2015 aikana.

Tuoksu on saatu blogiin pr-näytteenä.

7 kommenttia:

 1. Ooh, voisin ostaa tämän jo pelkän pullon takia itselle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä niin kaunis <3 mutta on tuoksukin ihana :)

   Poista
 2. Tää on kyllä hyvä, aikuisempi, naisellisempi ja syvempi kuin Daisy Dream. Tykkäsin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) huomasin eilen, että meillä on taas osunut samat ajatukset postauksien sisällöstä samalle viikolle :D

   Poista
 3. Mä oon myös kerran päässyt nuuhkaisemaan tätä. Kovasti jäi mieleen, pitää nuuskutella vielä uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kannattaa <3 tää on niin ihana <3

   Poista
 4. apua miten söötti pullo! :D
  Tuota pitääkin käydä nuuhkuttamassa, sillä päärynä ja jasmiini kuulostavat aina hyvältä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)