perjantai 18. syyskuuta 2015

Irtoaa ilman tuskaa.


Nyt hei katselette kuvaa todellisesta HG-tuotteesta. Nappasin Tuurin essence-hyllystä mukaan vain muutaman tuotteen ja yksi niistä oli tämä, nail art nail polish remover ultra (acetone-free). Ykköstuotteeni kynsilakanpoistossa on myös X-tra Coopin supermyrkky, mutta tästä tuli kova haastaja sille. Plussaa siitä, ettei tässä ole asetonia.

Luin kaupassa nopsaan pullon kyljestä, että tällä lähtee glitterit ja muutkin kynsikoristelut vaivatta ja sehän kiinnostaa aina. Glitteri-, roska-, sokeri- ja muut koristelakat ovat ihan helveteä poistaa kynsistä, joten kiitos jos ollaan vihdoinkin keksitty hyvä poistoaine niille.

Kokeilin tätä eka kerran ihan normilakan poistoon ja lakka irtosi sekunneissa! Fiuh! Melkein nanosekunneissa, jos sellaista aikamäärettä voidaan käyttää. Hento pyyhkäisy kynnelle riitti irroittamaan lakan kauniisti ja siististi pois. Voiko tää olla totta?

Toisella kertaa päästin tämän tositoimiin sokerilakan kanssa. Kyllä, hyvin irtosi. Ei mitään älytöntä hinkkaamista, pitkää liottelua ja tuskaa. Halleluja ja enkelikuoro paikalle! Saisinko rekkalastillisen näitä mulle.

Nyt mulla onkin ollut tämän kanssa tosi yksiavioinen suhde ja X-tra Coop odottelee kaapissa vuoroaan. Tämä on hellävaraisempi kynsille ja irroittaa lakat in no time. Kivana lisänä kynsiin jäävä persikkainen tuoksu.

Ei pysty muuta kuin suosittelemaan lämmöllä ja täysin sydämin. Hinta taisi olla 1,49 €, että ei ees paha. Jälleen yksi essence, joka on vaan älyn hyvä.

10 kommenttia:

 1. essencen tuotteet on kyllä hyvän hintaisia. X-tran pulloja täälläkin on kaapit täynnä

  VastaaPoista
 2. Ooh, kiitos vinkistä! :) Mä niin jo näen glitterilakat esiin kaivettuina Helmeristä!

  VastaaPoista
 3. Hei tätä ostoslistalle seuraavaksi kun nykyinen Trind loppuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan :) mulla ainakin toimii loistavasti!

   Poista
 4. Hei loistavaa, arvaa kuka lähtee heti essence-ostoksille. Mukavaa lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D arvaan, että sä! :) Kivaa lauantaita myös sulle <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Mulla ainakin toimii todella hyvin!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)