keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Hedelmäshotti.


Baby Lipsit ovat täällä jäädäkseen! Nyt BL-perheeseen tupsahti kolme uutta jäsentä lisää; Melon Mania, Orange Burst ja Peach Punch. Yhdessä he ovat Baby Lips Vitamin Shot.
Nämä lupaavat antaa energiaa ja kosteutta huulille kahdeksan tunnin ajan, kuten kaikki muutkin BL:t. Oma mielipiteeni näistä on positiivinen. Kun BL:t tulivat markkinoille, innostuin niistä vain yhden huulivoiteen verran, mutta Electro-sarja sai minut toisiin ajatuksiin. Ehkä nämä eivät ole kaikkein pahimpien koppurahuulien parantajia, mutta sävytettyjen huulivoiteiden ykkösiä nämä ovat. Ja nämä vitamiini-uutuudet valloittivat minut myös tuoksuillaan. Baby Lips -sarja on hauska ja hyvin markkinoitu. Huulivoiteet ovat kivan tuoksuisia, sävyisiä ja tuntuvat miellyttäviltä huulilla. Puhumattakaan siitä, että nämä ovat edullisia ja helposti ostettavissa mistä tahansa marketista.


Jos minulta kysytään, näissä huulivoiteissa on aavistus jotain valoa taittavaa joukossa, vai mitä mieltä olette? Tykkään! Swatchit ovat ylhäältä alas meloni, appelsiini ja persikka. Persikka on kuulemma sävytön, mutta mun mielestä siitä saa huulille sellaisen ihanan kiiltosävyn, joka sopii nude-meikkiin aivan täydellisesti.
Appelsiinin tuoksuinen herkullinen oranssi Orange Burst on tämän syksyn kausituote, Peach Punch ja Melon Mania ovat osa vakiovalikoimaa.
Tässä nude-meikissä minulla on huulillani persikan ja melonin sekoitus. Tykkään todella paljon, että sävyä on, mutta ei liikaa. Kun haluan kunnon sävyn huulimeikkiin, otan huulipunan. Kun haluan, että huulimeikkini on tosi natural, valitsen jonkin BL-huulivoiteista.

Kivoja tuotteita, suosittelen! Baby Lips Vitamin Shot-huulivoiteet ovat tulleet myyntiin elokuussa ja niiden suositushinta on 3,90 € kpl.

Joko sinä olet ehtinyt testaamaan nämä?

Baby Lipsit saatu maahantuojalta testattavaksi blogiin, mielipiteet bloggaajan omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)