tiistai 15. syyskuuta 2015

Everything goes well with camo.Keep calm ja wear camo, ajatteli varmaan Policen tuoksusetä kun tämän uutukaisen kehitteli. Police To Be on syksyn uutuustuoksu, joka on suunnattu nuorille miehille. Maastokuvioinen pääkallopullo tosin puhutteli meidän Isäntää todella isosti vaikkei hän enää ole ihan 18-vuotias. Hänen sisällään kun asuu ikuinen maastokuvion ystävä ja pääkallot nyt vaan uppoaa aina. Maastokuvionnin ihanuus on selkeästi jokin miesten sisäänrakennettu juttu. Näin ainakin meidän Isännällä. Aina kun jossain on jotain armeijakamaa, tyyppi on siellä alta aikayksikön hypistelemässä. Vähän verrattavissa siihen kun minä näen jossain kosmetiikkaa.


Police To Be -tuoksu on ensisijaisesti raikas. Kestävyydeltään se on perinteistä markettitasoa; ensisuihkaisun nuotit hyökkäävät rajusti iholle ja ympäristöön, mutta suurimman pöhinän jälkeen haihtuvat iholta suht nopsaan pois. Mielestäni Policen tuoksut ovat erinomaisia arkituoksuja, joita voi käyttää surutta töissä. Isäntä ottikin tämän uudeksi arkituoksukseen ja hoitelee nyt työssään kuljetushommia tuoksuen raikkaasti tältä.

Alkutuoksussa on punaista omppua, kardemummaa, sitruunaa ja minttua. Sydäntuoksussa tuntuvat orvokki, raparperi, muskotti ja kaneli. Ja pohjalla ovat vastassa appelsiininkukka, vanilja, tonkapapu, vetiver ja kashmir.


Isäntä on hyvin moniruokainen tuoksujen suhteen. Tästä kyseisestä kaverista hän piti oikein paljon. Mimpe sai pahvirasian, jossa tuoksu oli omiin leikkeihinsä ja joka kerta hän muistaa kertoa, että tämä on isin tuoksu ja osoittaa rasiaa. Minun nenääni Isäntä tuoksuu kivalta kun hän laittanut tätä. Tuoksu on sporttinen ja menevä, raikas ja hyvin miesmäinen. Kuosia myöten äijätuoksu.


Police To Be -tuoksua on saatavilla Prismoista ja Citymarketeista syyskuusta 2015 lähtien.
Tuoksu on edt 40 ml ja suositushinta on 24 €.

Iskeekö sinuun tai puolisoosi maastokuosi?

Tuoksu saatu pr-näytteenä blogiin, mielipiteet kirjoittajan ja hänen aviomiehensä omia.

2 kommenttia:

  1. Tässä on kyllä tosi raisu pullo, uskon, että juuri miehiin uppoaa, vaikka onkin suunnattu suht nuorille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei taida olla iästä kiinni tuo maastokuosin fanittaminen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)