maanantai 31. elokuuta 2015

Ruususuu.Color Riche-punien saaga alkaa olemaan ehtoopuolella. Esittelemättä on vielä viitisen tai kuutisen punaa ja yksi niistä on tämä 453 Rose Creme.

Rose Creme on kaikkien ruususuukkujen kantaäiti. Ihanasti huulille hohdetta antava puna, jossa on CR-punien tapaan runsaasti pigmenttiä. Voisin niputtaa tämänkin punan samaan kategoriaan Berry Blushin kanssa. Kyseessä siis puna, joka sopii kaikkiin tilanteisiin ja kaikille. Älyttömän kätevä sävy, joka ylittää ikärajat niin, että se sopii nuorelle aloittelevalle meikkaajalle tai jo vuosia meikanneelle ladylle. Rose Creme on kaikkien naisten puna. Kaikki ketkä haluavat kauniin ruusun värin huuliinsa.

Kävimme Muumimaassa parisen viikkoa sitten ja valitsin sinne sävyksi tämän. Muumimammahan rakastaa ruusuja, joten tämä sävy meni hänen kunniakseen.
Rose Creme on ruusupunien kermaa. Kun olen testaillut näitä CR-punia, pettymyksiä ei juurikaan ole osunut kohdalle. Nämä ovat rehellisesti sanottuna parhaimman laatuisia punia, joita olen testannut koskaan. Enkä sano tätä siksi, että olen saanut punat pr-näytteinä blogiini vaan vilpitön mielipiteeni on, että nämä vaan ovat huikean laadukkaita :)

Color Riche 453 Rose Creme on saatu lehdistönäytteenä blogiin. Mielipiteet bloggaajan omia.

6 kommenttia:

 1. Nätti sävy, ihan ruusun sävyinen. <3 Jos mulla ei olisi jo kasaa huulipunia, voisin näistä jonkun käydä ostamassa itselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mulla on melkein sata punaa ja vielä en oo laittanut itseäni ostolakkoon niiden suhteen :D en vaan voi!

   Poista
 2. Kyllä on kaunis ruusun väri kyseisessä punassa. <3 Tykkään kyllä niin paljon Lorealin huulipunista, koska ovat huulilla ihanan kosteita ja pysyvät pitkään. :)

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä ovat kyllä niin laadukkaita punia <3

   Ihanaa päivää sullekin Tiia <3

   Poista
 3. Uijui, ihana ruusupuna! Sopii sulle ihan sikahyvin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)