torstai 27. elokuuta 2015

Ruissalon rannalla.

Vietämme tällä hetkellä perheen kesken kesälomaa. Aloitimme jo viime viikolla ja olemmekin ehtineet puuhastella jo vaikka mitä. Koska kesäkelit alkoivat kuin tilauksesta lomamme alussa, olemme tottakai hyödyntäneet niitä aivan surutta.

Perheessämme asuu 2-vuotias vesipeto, jota on vaikea pitää veden ääreltä pois. Kun kysymme lähdemmekö rannalle, neiti on jo vetämässä kenkiä jalkaansa eteisessä. Siinä vaiheessa kun rannalta pitäisi lähteä takaisin kotiin, tulee aina itku. Olemmekin Isännän kanssa keksineet erittäin hyviä ja uskottavia selityksiä lapsellemme, kuten ranta menee nyt kiinni ja kaikki lähtevät nukkumaan. Kalat ja sorsatkin. (Koska niitä neiti bongaa kovin mielellään vedessä polskutellessaan)

Viime viikon lopulla testasimme Ruissalon rannan. Siis juurikin sen saman missä Ruisrockin rantalava sijaitsee. Ranta ei missään nimessä ole paras ranta Turussa, mutta se on ainoa ranta mistä näkee hyvin läheltä kun ruotsinlaivat lipuvat ohi. Ja tämähän oli yksi asia minkä meidän neiti halusi nähdä. Isoja laivoja.

Lähde siis kanssamme lämpimään elokuun iltaan Turun kansallispuiston biitsille.2 kommenttia:

  1. Mimpessä on kyllä vesipedon vikaa, toi vesi ei meinaten mitään kovin lämmintä ole tänä kesänä ollut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuei oo ei :D Hänellä kalisee välillä hampaat, mutta kun kysyy, että onko kylmä niin aina vastaus on ei ja sitten pitää päästä syvemmälle kahlaamaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)