keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pinkki kuume!CR-sarjassa tänään 285 Pink Fever. Sävy ei ole ihan niin ärhäkkä kuin 134 Rose Royale. Tämä on hillitympi pinkki, joka sopii aremmankin pinkin käyttäjän huuliin. Koostumus on tähän astisista kokeilemistani CR-punista ehdottomasti kevyin. Pigmenttiä toki löytyy tästäkin mukavasti, mutta koostmus on selkeästi läpikuultavampi ja kepeämpi.

Pink Fever onkin siis täydellinen puna päivämeikkiin. Tai nuorelle tytölle ekaksi huulipunaksi. Sen sävy on herkkä ja herkullinen, kuitenkin raikas ja sievä.

Tein Pink Feverin kaveriksi kevyen arkimeikin kun lähdin ystävättäreni kanssa kiertämään eräs kesäinen päivä kotikaupunkimme kirpputoreja.

Pink Fever antaa meikille ruusuisen silauksen ja raikkaan ilmeen. Vaikka kyseessä on kevyempi CR-puna, se antaa kuitenkin väriä oikein kauniisti huuliin ja saa meikin näyttämään huolitellulta.
Iltameikkiin tämä on liian kevyt väri, ainakin minulle, mutta päivämeikkiin tämä sopii täydellisesti.

Color Riche-puna 285 Pink Fever saatu lehdistönäytteenä blogiin. Mielipiteet bloggaajan omia.

3 kommenttia:

 1. Kaunis sävy! Sulle sopii muuten ihan loistavasti vihreä, katselin tuota alinta kuvaa, jossa puseroa on eniten kasvoja vasten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) toi on yksi mun lempparipaidoista <3 Ostin Lidlistä vuosi sitten ja se on osoittautunut todella kivaksi paidaksi :)

   Poista
 2. Sopii hyvin! Mulla on Cr vara-Diorina kassissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)