perjantai 14. elokuuta 2015

Kukkokiekuu!Color Riche-huulipunasarjasta taas moi! Tänään vuorossa 330 Cocorico. Jos siellä joku kohotteli kulmiaan otsikosta, kerrottakoon, että Cocorico tarkoittaa vapaasti suomennettuna kukkokiekuu. Joka maassahan kukot kiekuvat eri kielillä ja ranskaksi ne sanonat cocorico.

Cocorico on todella intensiivinen ja voimakas kirkkaanpunainen. Mikäli kaipaa väriä huuliinsa potenssiin, -jos ei nyt ihan 100-, mutta noin about 90, tämä on todella sopiva puna. Itsehän olen rakastunut näihin kirkkaisiin puniin tässä neljänkympin korvalla. Mitä kirkkaampi puna, sen parempi. Ja tämä kukkopuna laittaa kyllä hymyn sädehtimään sitä tahtia, että oksat pois ja puolet varrestakin. Hampaat ovat taas niin valkoiset ja olo on supernaisellinen.

Valitsin Cocoricon hääpäivädinnerillemme, jonka kävimme syömässä Viikinkiravintola Haraldissa. Jossa FYI oli taas niin suussasulavat pöperöt. Hyvin kesti syömistä tämä puna.

Koko meikki näytti tältä:
Punainen huulipuna antaa aina meikkiin sellaista femme fatale-meininkiä ja raikastaa meikin välittömästi. Punaisen huulipunan kanssa meikki on täydellinen, vaikka kasvoilla ei olisi juuri muuta.

Pitää taas myöntää, että ihanahan tämä(kin) CR-puna oli. Ei näissä tunnu floppeja olevan lainkaan ;)Color Riche-puna 330 Cocorico saatu lehdistönäytteenä blogiin. Mielipiteet bloggaajan omia.

4 kommenttia:

 1. No kyllä tolla herää! Ihana sävy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D juu, tämä on kyllä niin kirkas! :)

   Poista
 2. Oi miten kaunis sävy, sopii kyllä hyvin sulle! :) Ja nyt tuli kauhea nälkä, kun menit puhumaan Haraldista!! :D Sielä ei koskaan ruoka ole pettänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Harald on kyllä aivan omaa luokkaansa :P~~

   Poista

Kiitos kommentistasi :)