tiistai 11. elokuuta 2015

Kesän kynsilakkasuosikit.

Hei nyt tuuttaan ulos harvinaisen postauksen: kynsilakka suosikit! Minä kuka kirjoitan harvoin kynsilakoista mitään. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että en osaa lakkailla kynsiäni mitenkään kauhean mielikuvitusrikkaasti. Saati koristella. Puhumattakaan leimaamisesta. (-Niin mistä?)
Aivan.

Mutta nyt vähän tämän kesän suokkareita, silvuplee.
Tämä Idunin ihanuus, Kunzit tuli kevään bloggaajatapaamisesta, jonka puuhanaisena hyörin. Sävy on todella hempeä koralli, joka on juuri sellainen minun mieleen oleva. Olen aiemmin kokeillut Idunin meikkejä ja rakastunut niihin palavasti. Voin kertoa, että eipä tämä kynsilakka rakkautta sarjaan ainakaan sammuttanut. Kieltämättä yksi parhaimpia lakkoja, joita olen eläissäni kokeillut. Sivellin on kuin unelma, sen avulla on todella helppoa levittää lakka melkein kertavedolla kynnelle. Ja pysyvyys lakassa on huikea. Kotiäidin askareissa lakka kesti hyvänä jopa muutaman päivän. Ja se on paljon se.
Pitkäaikainen yhteiskumppanini, Cosmerya, tarjosi minulle kokeiltavaksi Cuccion lakkoja. Olin kuullut lakoista pelkkää hyvää ja kuulemani piti kyllä paikkaansa. Pigmenttisiä ja peittäviä lakkoja, joista löytyy huikea määrä eri sävyjä. Itseänihän puhuttelee aina eniten nämä korallin eri nyanssit ja pinkit tottakai. Sain nämä kaksi fantastista sävyä, Goody Goody Gumdrops (ylempi) ja Double Bubble Trouble (alempi).

Pinkki Double Bubble Trouble on neonlakkojen tapaan mataksi kuivuva, mutta siihen saa hyvän kiillon (mikäli sellaista itse toivoo, kuten minä tein) hyvällä päällyslakalla. Silloin myös pysyvyys on ihan huippuluokkaa.

Cuccion lakat ovat hinnaltaa noin 12,50 € kpl ja niitä tilaamaan pääset tästä.

Kesä on siis mennyt näiden lakkojen parissa, sekä sormissa että varpaissa.
Miten sinun kesälakat, minkä sävyisiä ne ovat?
11 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja :) minä en käytä tyypillisiä kesävärejä, tummista lakoista tykkään ympäri vuoden. Mutta kyllä jotain kesäisiä lakkoja on tullut käytettyä, ihan ilman ei ole menty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut koskaan näitä Idunin lakkoja? :) Mä luulen, että sä saattaisit pitää niistä, varsinkin kun oot tuollainen kynsipro :) <3

   Poista
  2. En ole kokeillut mutta jospa joskus :) pelkkää hyvää niistä on vain kuulunut :)

   Poista
 2. Molemmat lakkasarjat on kyllä hyviä. Itse tykkään molemmisa ja taitaa samat sävyt löytyä itseltänikin :)

  VastaaPoista
 3. Toi Idun on niin ihana. Aivan tajuttoman suloinen pinkki. <3

  VastaaPoista
 4. Ei voi mitään, kynsilakat kiinnostavat aina!
  Tänä kesänä hehkuva koralli on ollut "se" juttu. Terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koralli on ihana, siitä ei pääse mihkään! :) Terkkuja :)

   Poista
 5. Aivan ihania sävyjä! Idunista ei ole kokemusta, mutta Cuccio on aivan ihana sarja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeileppa jossain vaiheessa noit Iduneita <3 Et varmasti pety :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)