keskiviikko 12. elokuuta 2015

Huhhahhei ja rommia pullo.


Tykkään synttäreistä, koska silloin saa lahjoja. Kyllä, olen sen verran mukula vielä luonteeltani, että lahjojen saaminen syntymäpäivänä on vain yksinkertaisesti pakollista. Onneksi olen naimisissa toisen lahjafanaatikon kanssa, joten pelkoa lahjattomuudesta ei ole.

Tänä vuonna kun täytin 39 vuotta sain Isännältä hajuveden. Hän tietää innostukseni tuoksuihin ja on sen verran viisas mies, että ostaa minulle usein lahjaksi juurikin jonkun ihanan tuoksun. Nyt näin myös tänä synttärinä.


Isäntä oli valikoinut mulle lahjaksi tämän; Joop!:n Miss Wildin. Tuoksun kohderyhmä on ehkä vähän nuoremmat tytöt kun katsoo pullon ulkonäköä. Pääkalloja ja mustaa nahkaa, tuollaista rebel-meininkiä. Mutta kyllä kallot uppoaa vähän vanhempaankin tätiin.

Olen aina pitänyt monista Joop!:n tuoksuista, eritoten All About Evestä ja Femme Joop!:sta, joka on todellinen kasarituoksu. Tosin itse ostin sen joskus -92 kun oltiin lukioluokan kanssa laivalla. Joopin tuoksuissa on jotain hauskaa ja erikoista twistiä, josta mä pidän todella paljon. Ei mitään tylsiä perustuoksuja.


Tämäkään tuoksu ei katoa massaan vaan yllättää iloisilla nuoteillaan, jotka yksinkertaisuudessaan ovat: pinkki pippuri, vanilja ja ROMMI! Rommi on mulle uusi tuttavuus hajuvesien nuoteissa. Ja pitänee myöntää, että ei paha ollenkaan. Se antaa pehmeyttä, makeutta ja syvyyttä tuoksuun, joka tekee tuoksusta hyvin ainutlaatuisen.

Rakastuin todella paljon tähän tuoksuun. Sopii arkeen ja juhlaan. Mihin tahansa hetkeen kun tekee mieli tuoksua hyvältä ja ainutlaatuiselta.


Semmoinen syntsälahja tänä vuonna :) 
Onko Miss Wild sinulle tuttu tuoksu?  

9 kommenttia:

 1. Mulle tuli tästä sun päivityksestä hirmu "flashbäcki" ja muistan kuinka nuorempana keräilin jotain hajuvesiä, mutta olisikohan se merkki voinut olla Daze...?! No kuitenkin ne oli sellaisia pulloja, jossa etiketeissä oli nuorten naisten kuvia. En muista oliko ne edes mitään hyviä tuoksuja, mutta kai se kuului sitten asiaan niitä keräillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Date-tuoksut! :D Niitä mullakin oli ysärillä :D :D Näitä tarkoitat varmaankin:
   http://1.bp.blogspot.com/_Drnqh3XxkmI/THr-ZhXW-mI/AAAAAAAAAtA/O0O9mkVXDPo/s1600/220810+102.jpg

   Poista
 2. Rommia?? Kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että pakko mennä tuoksuttamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä! :) tämä on kyllä vänkä tuoksu :)

   Poista
 3. Onpas korni mainos! :D Sen perusteella en ehkä tuoksua koklaisi, mutta rommi kuulostaa niin vängältä, että sen takia pitää nuuhkutella, jos tähän törmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks ookki :D pakko oli laittaa se tuohon kun se on niin...kamala :D :D mutta tuoksu on ihana :)

   Poista
 4. Rommia?!? Aa, mun on pakko käydä haisteleen tätä jossain. Siis mähän rakastan rommia noin sisäisestikin kohtuudella nautittuna. ;)

  VastaaPoista
 5. Mullakin on tota tuoksua,:) Onnea!!

  VastaaPoista
 6. Ei ole ollenkaan tuttu tuoksu, mutta tämän postauksen myötä kiinnostuin tuosta! Pullo on aika mahtava ja rommi kuulostaa hyvälle. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)