perjantai 7. elokuuta 2015

Go fuchsia yourself.Juttusarjani L'Orealin Color Riche-sarjan punista jatkuu. Tänään vuorossa 288 Intense Fuchsia.
Mjooh. On muuten niin ihana puna, ettei toista. Olen huomannut tämän juttusarjani aikana, että se miltä puna hylsyssä näyttää ei ole puoliksikaan niin upea kuin mitä se on sitten huulilla. Nämä jatkavat yllättämistä ihan kunnolla ja tuntuu, että ovat toinen toistaan ihanimpia sävyjä.

Intense Fuchsia on kunnon aniliininpunainen eli fuksia. Todella värikylläinen puna, joka laittaa suun hymyyn väkisinkin. Tällainen puna antaa freesin lookin vaikka meikki olisi muuten minimalistinen. Tällaisen punan kanssa se voikin olla, koska tämän on niin upea, että se on pakko päästää pääosaan. Olla se todellinen leading lady.

Mitä vanhemmaksi tulen, sen enemmän arvostan näitä kirkkaita punia. Ne saavat kasvoille ihan uskomatonta hehkua ja piristää nuhjuisemmankin olotilan.

Tein Intense Fuchsian kanssa seuraavanlaisen meikin:

Pidän todella paljon tästä CR-punasta. Monta sarjan punaa on vielä testaamatta, mutta voin jo tässä vaiheessa väittää, että tästä tuli ehdottomasti yksi lemppareistani. Jos kaipaat kirkasta ja kertakaikkisen upeaa punaa, osta tämä. Et pety :)

L'Oreal Color Riche 288 Intense Fuchsia on saatu maahantuojalta pr-näytteenä.

10 kommenttia:

 1. Sama, mäkin sytyn näille nyt vasta kolmissakymmenissä. Aiemmin ei ois mennyt. Mut väri-iloittelu tulee mulla lisääntymään vaan mitä enemmän ikää tulee. Värjäsin hiukset niin lähti 7 vuotta iästä heti. Uskon, että nää kirkkaat värit poistaa myös rypyt. Mummona vedän turkoosissa tukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kyllä! Kirkkaat värit tosiaan piristävät yleisilmettä kummasti! :)

   Poista
 2. Kaunis Jonna. <3 Ja ihana puna!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)