perjantai 31. heinäkuuta 2015

Vedetääs hyvät pohjat.


Lupailin jokin aika sitten teille juttua essence-herkusta, jonka kahmaisin saamaan saalishaalintaani kesäkuussa. Nimittäin Lash Base- ripsarin pohjustajasta, joka on ihan mieletön.

Kuten kaikki tietävät, mun ripsethän ovat järkyttävän haastavat ja rumat. Pitää siis olla konsti jos toinenkin, että niistä saa edes jollain lailla mukiinmenevät. Rakastan Silk-kuituripsariani yli kaiken enkä sitä enää pois vaihda, mutta sen avuksi olen ottanut tämän. Voin kertoa, että toimii. Valmiiksi erinomainen on nyt huippu.

Lash Basen massa on valkoista ja melko runsasta. Teen niin, että taivutan ripset, laitan tätä, annan hetken kuivahtaa ja sitten maalaan päälle ripsarin. Avot. Toimii huikean hyvin. Niin hyvin, että en osaa olla enää ilman tätä!Kattoo ny ite. Mun herkästi alaspäin lössähtävät poronripset ovat näinkin siedettävän näköiset tämän pohjustan avulla. Ei tähän tuotteeseen voinut kuin rakastua.

Niin joo ja hinta. No se oli jotain 3,50 €.
Käykää hakemassa omanne pois. Kerrankin saa laatua hemmetin halvalla!

16 kommenttia:

 1. Wau. Pitääkin heti tänään yrittää muistaa käydä tsekkaamassa löytyykö kyseistä tuotetta meidän Essencen hyllystämme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa koklata :) yllättävän hyvä tuote, mutta toisaalta nää essencet ovat olleet hyviä kautta linjan :)

   Poista
 2. Pitää kokeilla tätä, mulla useat pohjustajat suoristaa ripset. :( Ne ei vaan pysy, kun niihin laittaa mitään märkää. Raivostuttavaa. Sillä pohjustajilla saa kyllä ripsistä tuuheamman ja pidemmän näköiset kuin pelkällä ripsivärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Mutta tämän massa on sellaista kuivakampaa :)

   Poista
 3. Hei kappas, mulla on tämä vieläkin korkkaamattomana - kiitos arviosta, pakko kaivaa nopeasti käyttöön! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä käyttöön! :D ja oleppa hyvä <3

   Poista
 4. Kauniit sun poronripset ja sulla on muuten kauniin siniset silmät. Mielenkiintoiselta tuntuvat tuote.

  VastaaPoista
 5. Kokeilin Diorin ripsiväripohjustajaa, ja vaikka kuinka maltillisesti sitä pistin niin lopputulos oli aina samat mustan ripsivärikerroksen jälkeen = klähmäiset hämähäkkiripset >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh noes :( No se ei sitten kyllä ollut hyvä!

   Poista
 6. Onko sinulla taas hiusten vaalennus projekti meneillään :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu :) kirjoittelin asiasta kesäkuussa:
   http://nonnula.blogspot.fi/2015/06/mansikkablondi.html

   Poista
 7. Tätä ei näkynyt eilen Tuurissa :(

  VastaaPoista
 8. Itse käyttelen tällä hetkellä Dioria ja Estee Lauderin pohjustajaa enkä kanssa osaa olla ilman enää. Mulla on muutenkin hyvät ripset mutta näillä saa kivasti extraa sinne pohjalle eikä sitä itse ripsaria tarvi kerrostaa niin hirveästi näiden päälle. Mulla Dior ei paakuta kuten yllä kommentoineella, mutta ne ripset vaikuttaa niin paljon ja varmaan levitysmäärä ja tekniikka myös. Estee Lauder myös Dioria vähän kevyempimassainen. Täytynee testata tämä ihastuttavan edullinen haastaja myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä Dioria minunki tekis mieli koklata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)