keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Lupaus onnellisuudesta, rakkaudesta ja hellyydestä.


"Jokainen lapsi ansaitsee tulla rakastetuksi. Me kaikki voimme varmistaa, että lapsille annetaan mahdollisuus onnelliseen lapsuuteen."
-Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa, Ruotsin prinsessa Madeleine

Oriflame on mukana tärkeässä kampanjassa, jossa tuetaan Ruotsin prinsessa Madeleinen edustamaa World Childhood-organisaatiota. Oriflame on tätä varten kehittänyt ja lanseerannut uuden tuoksun nimeltä Tenderly Promise.


Jokaisesta myydystä Tenderly Promise-tuoksusta Orflame lahjoittaa 0,75 € World Childhood -säätiölle tärkeään asiaan. Tavoitteena on kerätä tällä kampanjalla yli miljoona euroa laiminlyödyille, hyväksikäytetyille ja hylätyille maailman lapsille. Tarkoituksena on antaa heille mahdollisuus parempaan elämään sekä auttaa heitä toteuttamaan unelmiaan.

  
Tenderly Promise on saanut tuoksuinspiraationsa viattoman lapsuuden hetkestä, kun lapsi juoksee iloisena tuoksuvan puutarhan läpi äidin pehmeään syleilyyn. Sellainen hetki, jonka jokaisen lapsen tulisi saada kokea.

Tuoksussa on alussa valkoisia kukkia, kirpeää sitrusta, persikankukkia ja rosepippuria. Sydäntuoksussa tuntuvat madonnalilja, kielo ja pioni. Lopputuoksu lämmittää tuoksuaisteja santelilla ja myskillä.


Ihastuin tähän tuoksuun todella paljon. Se on lämmin, pehmeä, valloittava, tunteikas, monikerroksinen ja sanalla sanoen, -ihana. Sopii erinomaisesti päiväkäyttöön, mutta myös hyväksi juhlatuoksuksi.

Pullo on kaunis neliskanttinen lasipullo, jossa on timanttileikattu korkki. Pullon takana on upea purppuran sävyinen sydän kuviointi, joka on kaunis muotokieleltään ja pinnaltaan, vähän rosoinen, mutta siksi juuri aivan täydellinen.

Tenderly Promise edt on tullut myyntiin 19.6.2015. Pullokoko on 50 ml ja suositushinta 29,00 €
Voit tilata tuoksua täältä. 

Tue siis hyvää asiaa ja hanki tämä tuoksu itsellesi. Teet sillä hyvän työn 

   
Tahtoisin leikkiä tuulen kanssa
ja kohota korkealle.
Tahtoisin palasen taivasta
ja pilviä tyynyn alle.
Tahtoisin juosta kuin tuulispää
ja löytää sinisen saaren
tai kiivetä korkean vuoren päälle
ja omistaa sateenkaaren.
Tahtoisin tanssia metsässä
ja rakentaa majan puuhun.
Tahtoisin saada myös hopealaivan
ja purjehtia kuuhun

Rakkautta ja lämpöä kaikille maailman lapsilleTuoksu saatu lehdistönäytteenä. Mielipiteet ja kirjoitus bloggaajan omia. Linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niistä rahallisesti. Kuvan lapsi on bloggaajan oma tytär.

2 kommenttia:

 1. Tää on täydellinen kesätuoksu, tuoksuu ihan puutarhalta. Ihanasti sopi noi M:n kuvat tähän sekaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Mä tykästyin tähän hirmu paljon :)

   Voi kiitos, hän on kyllä sellainen prinsessa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)