keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kurkkuisa ripsiväri.


Rimmelin ripsariuutuus huutaa nimellään, että Wake Me Up! Kyseessä on kurkku-uutetta sisältävä ripsari, joka ravitsee ripsiä ja antaa niille tuuheutta. Harja on muotoiltu niin, että katse avautuu monesta suunnasta avaraksi ja kauniiksi. Harjassa on eripituisia harjaksia, joilla saa kaikkein lyhyimmätkin ripset maalattua.

Harja oli minun käteeni vähän kömpelö ja iso ja sainkin ekalla koittamalla luomiini aikaiseksi aikamoiset sotkut. Ripsari muuten oikeasti tuoksuu ihan kurkulle ja hylsykin on kauniin kurkkumaisen vihreä.

Rimmelin meikeistä olen ehkä vähiten kokeillut ripsareita, mutta syy piilee yksinkertaisesti siinä, että ripseni eivät vaan tottele kuin ehkä yhtä tai kahta ripsiväriä koko maailmassa. Ja varmaan arvaattekin jo miten tämän kanssa kävi? No ei toiminut mulla kovinkaan kummoisesti. Tarvitsen ripsarin, jonka massa kuivahtaa suht äkkiä, jotta taivutukset pysyvät. Tässä massa oli liian märkää ja raskasta mun ripsille ja ripset menivät vaan rumasti paakkuun ja taivutukset eivät tahtoneet pysyä. Sain työstää ripsiä ripsiharjalla, jotta lopputulema olisi siedettävä.Ei tämä huonoin kokeilemani ripsari ollut, mutta ei missään nimessä kyllä parhainkaan. Kyllä tällä sai aikaan ihan ok-lookin, mutta itse en ollut ihan täysin tyytyväinen lopputulokseen. Ja koska työvaihe oli niin työläs, en jatkanut tämän kanssa pidempää suhdetta. Annoin ripsarin äidilleni, joka rakastaa tälläisiä tuuheita jättiharjoja ripsareissaan.

Minun ripsille ei sopinut, mutta uskon, että jollekulle muulle tämä voisi olla todella toimiva. Plussaa hauskasta pakkauksesta ja kurkuntuoksusta. Edullinen hintakaan ei ole miinus. Olisin kovin tahtonut tykätä, mutta nyt meistä ei tullut kamuja.

Ripsari saatu pr-näytteenä.

4 kommenttia:

 1. Kyseinen ripsari muuten oikeasti tuoksuu aivan ihanalta. Miltähän se toffeen tuoksuinen Rimmelin ripsari on tuoksunut. Mielestäni hauska idea. En ole vielä testaillut, mutta minulla on kaameat suorat ja värittömät ripset ja tarvitsen paljon rakennetta väliin, syntyisiköhän tuolla. :)

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tästä ollut toffeeversiokin! APUA! ♥ Mutta toki jos massa on ollut siinä yhtä märkää kuin tässä, niin tuoksu ei paljon pelasta silloin :D

   Kiitos samoin Tiia ♥

   Poista
 2. Tää kyllä tosiaan tuoksuu kurkulle. En ole ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta ripsilläni on tahtona suoristua, joten pelkään samoja ongelmia kuin sinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee :) Joo, meille suoraripsille tämä ei ehkä ole se parhain vaihtoehto :/

   Poista

Kiitos kommentistasi :)