keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Yllättävä tuoksulöytö.


Kun reilu kuukausi sitten risteiltiin Isännän kanssa Itämeren aalloilla, tein taxfreestä yllättävän tuoksulöydön. Ensimmäinen yllätys oli siinä, että tuoksu oli Issey Miyaken, jonka tuoksuista en ole ikinä pitänyt. Liian vesituoksuja mun nenälle. Toinen oli se, että tämä on tuoksunuoteiltaan ns. white floral, joka yleensä on mulle täysin nounou.

Issey Miyake Pleats Please oli siis kertakaikkinen yllättäjä. Tuoksu löytyi pöydästä, joka oli alelappuja täynnä ja tässä oli -60 %. Hintaa jäi alen jälkeen 28 €, joka sopi mun kukkarolle erinomaisesti.


Pleats Please on lanseerattu vuonna 2012 ja nimi tulee Miyaken tavaramerkistä, laskoksista, joita näkee hänen suunnittelemissa vaatteissa. Tuoksu ja pullon malli saavat inspiraationsa muodista, popkulttuurista ja japanilaisesta arkkitehtuurista.

Alkutuoksussa on päärynää, sydäntuoksussa pionia ja hajuhernettä ja pohjalla setripuuta, vaniljaa, valkoista myskiä ja patsulia. Näistä kaikista tulee mun nenää miellyttävä kokonaisuus, vaikka tämä onkin white floral -tuoksu.

Tuoksu sai kiitosta useammalta bloggaajakollegalta meidän toukokuun miitissämme. Halattiin monen kanssa ja usealta tuli kommentti, että ihana tuoksu, mikä tää on?  No tämä :)


En tiedä onko tämä poistumassa markkinoilta vai vain laivan valikoimasta vai miksi tämä oli niin rajussa alessa. Harmi jos poistuu, tämä on meinaan todella ihana ja juhlava tuoksu. Pitänee varmaan hamsrtata varmuudeksi vielä toinenkin pullo, jos jossain tulee edullisesti vastaan.

Onko Isseyn tuoksut sinun suosikkejasi?

6 kommenttia:

 1. Nää Pleats Please tuoksut ovat tainneet olla aina sellaisia kesäksi tulevia kausituoksuja, olisko näitä jo neljää erilaista. Tykkään tästä tuoksusta, mutta White Florals onkin ihan mun juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa niinkö? No ilmankos :) Tää on kyllä ihana <3

   Poista
 2. Oltiin kanssa juuri laivalla ja vietin tuoksujen seassa varmaan tunnin, mutta en ainakaan huomannut alennuspöydässä enää tätä tuoksua. :/

  VastaaPoista
 3. Tätä myytiin Lahden Sokkarilla -40%, ja tulit heti mieleen! :D Mä en ole Isseyn tuoksuista löytänyt itselleni mitään erikoisen ihania tuoksuja, mutta mies on tykästynyt kahteen, joista onkin tänään juttua blogissa :) Pakko myöntää, että ne miesten tuoksut on kyllä todella kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelisin kans, että miesten tuoksut tältä merkiltä on oikein ihanat <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)