maanantai 1. kesäkuuta 2015

#turkumiitti.

Ah, täällä taas. KOTONA! Ja voin kertoa, että tuntuu hyvältä! Toivottavasti olette saaneet päivitettyä blogiosoitteeni jälleen tähän entiseen muotoon lukulistoillenne (nonnula.blogspot.fi)

Kotiinpaluun kunniaksi kirjoittelen teille tänään meidän kauneusbloggaajien yhteistapaamisesta, joka pidettiin reilu kaksi viikkoa sitten, 16.5., täällä Turussa. Päätin viime vuoden lopulla, että haluan järjestää kotiseudulleni ison bloggaajatapaamisen, koska täällä ei juuri koskaan järjestetä mitään vastaavia. Ja ihan siksi, että halusin päästä organisoimaan kyseisen tapahtuman :) Apunani minulla oli kaksi turkulaista bloggaajaa, (Neiti Kameleontti & Fashioned in Finland-blogien kirjoittajat).


Aloitin järjestelyt jo heti alkuvuodesta. Varailin meille asiantuntijat puhumaan ja laitoin ison meilikierroksen eri tahoille, jotta saisimme tilaisuuteen kunnon kokoiset giftbagit. Innokkaita osallistujia oli hurja määrä ja loppujen lopuksi siinä kävi niin, että tästä tilaisuudesta tuli toistaiseksi suurin Suomessa järjestetty kauneusbloggaajien yhteistapaaminen. Tyttöjä tuli paikalle ympäri Suomea ja paikalla meitä taisi loppuviimein olla 51 kosmetiikkaa äidinkielekseen puhuvaa mimmiä.

Tilana meillä toimi yksi Turun ylpeys, Panimoravintola Koulu, missä on aivan huikeat puitteet järjestää mitä tahansa tilaisuuksia ja juhlia. Saimme käyttöömme ison tilan minne mahduimme pulisemaan, ruokailemaan ja kuuntelemaan huippupuheenvuorot kolmelta eri asiantuntijalta.Paikalle sai tulla nakukynsin, koska koko tilaisuuden ajan meillä oli upea essien lakkauspiste in action. Tytöt käyttivätkin hyvin ahkerasti pisteen palveluja hyödykseen ja tilaisuudessa vilahteli upean värisiä lakkauksia bloggaajien kynsillä.
Ensimmäisen puheenvuoron sai Mikacos Cosmeticsilta Anne-Mari Mustonen, joka kertoili meille ruotsalaisesta Idun Minerals-sarjasta. Idunilla on todella laadukkaat mineraalimeikit, joita saa ostaa apteekeista. Itsekin olen kirjoittanut Idunin meikeistä postauksen aiemmin tänä vuonna, voit lukea kirjoitukseni täältä.Anne-Marin jälkeen päästimme estradille Tarja Kuuselan, kuka on L'orealin viestintäpäällikkö. Hän kertoili meille essie-kynsilakkamerkistä ja sen merkin historiasta ja ideologiasta.


Tarja toi myös meille jokaiselle essien pussukan, joka sisälsi kevätkokoelman 2015 lakat. Voin kertoa, että salissa kuului aika monta ihastunutta huokaisua ja ilma oli tiheänä innostuksesta.Päivän päätähtemme oli tottakai paljon kehuttu ja isosti tykätty tigimies eli Mikko Vainio Warehouselta. Mikko kertoili meille tämän vuoden tulevista ja jo vallitsevista hiustrendeistä.

Mikko on aivan ihana persoona, jonka esiintyminen on niin luontevaa, että sitä ei voi kuin ihaillen kuunnella ja katsoa.Ja tottakai Mikko halusi yhden meistä kampaukseen. Se onnekas oli Janet, Fantazya-blogista. Kuten kuvista voi huomata, Janetilla riittää tuota hiusmatskua sen verran, että kyllä siihen lettikampauksen sai taiottua. Just ja just.
Loppussa oli sokerina pohjalla kaikille nimikoidut giftbagit. Remington sponssasi meille hyvänkokoiset kassit bagiä varten ja jokaiselle oli kotiinviemisiksi reilu 7 kiloa kosmetiikkaa. Itse en punnitusta tehnyt, mutta joku mukana olleista tytöistä kertoi, että sen verran kassi painoi :D Kokosimme kassit valmiiksi Isännän kanssa hyvissä ajoin ennen tilaisuutta edeltävällä viikolla ja kyllähän siinä hieman hommaa piisasi. Mutta se oli mukavaa hommaa ja olin iloinen, että suurin osa piti kassin sisällöstä ja tottakai koko päivästä tosi paljon. Sain iloisena yllätyksenä kaikilta osallistuneilta tytöiltä lahjakortin kiitokseksi ja vielä sen lisäksi meidän pikkuneiti sai upean Feelis Helsinki-liikkeestä hommatun Niiskuneiti -valaisimen. Kummatkin näistä huomionosoituksista oli aivan liikaa ja olin täysin häkeltynyt niistä. Isot kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille tästä upeasta eleestänne :)

Tässä ketkä kaikki meillä oli giftbageissa mukana:Ja jotta tämä postaus ei liian lyhyeksi jäisi, vilautan teille vielä millaisella naamalla olin liikenteessä. Halusin tehdä raikkaan ja pirteän meikin, koska kyseessä oli niin kiva tapahtuma :)18 kommenttia:

 1. Sama fiilis, ihan kuin olisi kotona! :D

  Ihan harmittaa, etten nähnyt tota sun meikki livenä, ihana, raikas ja keväinen. <3

  VastaaPoista
 2. Herranjumala noita gift bageja!!! :O :D
  Tosi kaunis meikki sinulla, nimenomaan raikas ja pirteä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D noooh, ajattelin että pitäähän bägien korreloida miitin kokoa :D

   Kiitos ihana :) <3

   Poista
 3. Teillä ollut niin mahtava päivä ja mikä työ noissa kasseissa. :)

  Täällä bloggeri alustalla on niin helppoa kommentoida, tervetuloa takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana päivä :) Ja kieltämättä hommaa piisasi! :D

   Kiitos, ihana olla täällä taas <3

   Poista
 4. Welcome Back!!! <3 Ja kiitos vielä huikeasta Turku-miitistä ;)

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva lueskella näitä miittipostauksia :).

  VastaaPoista
 6. Et sä ollut listoilta koskaan hävinnytkään kuten ei kaimaskaan. Iso kiitos vielä sulle muru <3 oli aivan huikeeta. Sori vielä, kun meinasin sut vaan ihan ohittaa siinä kun tultiin paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulit mukaan <3 Ja hei, ei tosiaan haittaa :D <3

   Poista
 7. Huikeen homman oot tehnyt! Ja ihanat bägit!

  VastaaPoista
 8. Meikki oli luonnossa todella freesi ja sopi kantajalleen erinomaisesti! Kiitos että sain olla mukana todistamassa hyvin järjestettyä miittiä.. . :)

  VastaaPoista
 9. Hienot muistot jäi päivästä! Kiitos vielä :) <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)