maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tuoksu vuosien takaa.

Tiedättekö sen tunteen kun joku tuoksu tulee niin tärkeäksi, että sitä kestää tuoksutella vielä vuosien päästäkin? Vaikka olisit käyttänyt tuoksua jo monta pulloa vuosia sitten, niin silti haluat vielä yhden pullon. Mulla on harvojen tuoksujen kanssa näin kestävä suhde, mutta yksi niistä on tämä:

Laura Biagiottin Laura. Käytin tätä tuoksua parikymppisestä alle kolmekymppiseksi asti varmaankin kolme pulloa? Sitten tuli tauko. Muistelisin, että tauko pukkasi eteen siksi, ettei tätä kait saanut enää oikein mistään? Voi olla, että muistan väärin, mutta jotenkin on jäänyt fiilis, että tätä ei vaan tahtonut löytää enää mistään.

Internetin ihmemaailma onneksi sisältää nykyisin hajuvesien verkkokauppoja, mistä saa ostaa näitä kasari-ysäri-millenium aikojen tuoksuja. Isännällä on hallussaan lista missä on listattuna lempparihajuvesiäni ja siitä listasta hän oli valinnut minulle äitienpäivälahjaksi tämän.


Tuoksuihin liittyy aina muistoja ja tunnelmia, mutta vaikka olen käyttänyt tätä tuoksua myös niinä aikoina kun elämässäni ei ole kaikki ollut hyvin, silti tämä tuoksu ei tuo liikaa pahoja muistoja mieleen vaan enemmänkin sellaista hyvää.

Nuuhkutin tätä hartaudella ja ai että, on tämä ihana. Edelleen. Isäntä kysyi yhtenä aamuna multa, että mitä hyvähajua oot laittanut ja kerroin, että tätä. Hän totesi, että ai se oli noin hyvä :)

Kyllä vaan. Tämä tulee varmaan aina olemaan kestosuosikkini :)

Tässä pari kuvaa meidän Tinttarallasta äitienpäivältä. Oltiin mamman ja ukin luona kakkukahvilla.
Mimpellä on päällä minun vanha mekko, vuodelta 1978 :) äitini on sen minulle 70-luvulla ommellut. Kauniisti pukee myös meidän ihanaa tyttöämme.

Mitäs te muut äidit saitte äitienpäivälahjaksi? :)

19 kommenttia:

 1. Ihan ässä idea tuo tuoksulista miehelle! :D Voisin ehkä jopa itsekin joskus toteuttaa.... ;)
  Mulla ehkä se "helpoin" suosikkituoksu vuosien varrelta olisi D&G:n Light Blue, vaikken sitä ole nyt pitkään aikaan käyttänytkään. Just sellainen, jota käytin tosi paljon aikoinaan, mutta joka ei tuo mitään huonoja viboja edelleenkään, päinvastoin; rakastun siihen aina vaan uudestaan kun sen haistan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa laittaa sellainen miehelle, sitten ainakin tulee tuoksuja joista oikeasti pitää :D

   D&G:n Light Blue on ihana tuoksu <3

   Poista
 2. Mun kaverilla oli teiniaikoina tuo Laura hajuvesi ja suihkuteltiin sitä aina :)
  Voi miten ihanat kuvat pikkuisesta ja kaunis mekko ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura-tuoksu taitaa olla sellainen, että sen tietävät kaikki ja jokaisella on jokin muisto jollain tavalla siitä :) <3

   Voi kiitos Sara <3 Hyvin on aikaa kestänyt tuo mekko vaikka on tosiaan yli 35 vuotta vanha.

   Poista
 3. Teidän neidille sopii niin ihanasti tuollaiset kukkamekot, kun on oikein sellainen elovenatyttö - siniset silmät ja ihan vaaleatukka, ihana!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru <3 ihanasti sanottu :)

   Poista
 4. Laura on mun siskon lempparituoksu. Jostain ihme syystä,itse en ole tähän niinkään lämmennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sisko käytti sitä liikaa? Tuliko sulla yliannostus? :D

   Poista
 5. Äitini käytti tätä nuorempana minun ollessani pieni, tästä tuoksusta tulee aina tosi lämpöinen ja turvallinen olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 ihana muisto sullakin tästä :)

   Poista
 6. Kyllä Laura oli vielä ainakin laivalla myynnissä ihan normaalisti. Samoin olen vuosi sitten törmännyt siihen myös ihan Sokoksen hyllyillä. Ystävättäreni osti hiljan ja minulla on myös tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää! :) Mulla on ollut tosiaan käsitys, että tätä ei saa mistään!

   Poista
 7. Tiedän niin tuon tunteen ja Escada Island Kiss tuo mieleen aina esikoisen vauva-ajat. <3 Tuoksu todellakin voi olla aikamatka ihaniin juttuihin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuilla on niin iso merkitys kun puhutaan ajanjaksoista ja muistoista <3

   Poista
 8. Tuo on hurmaava tuoksu :). Itse sain kyseisen tuoksun monia vuosia sitten isältäni tuliaisena ja oli valinnut hajuveden pelkän nimen perusteella. Tuoksu oli aivan ihana ja edelleen siitä tulee monia muistoja mieleen vuosien takaa :).

  VastaaPoista
 9. Ooh Laura. <3 Mullakin on ollut tätä ja käytin aika paljon, mutta sitten tästä tuli mun entisen työkaverin vakiotuoksu ja tämä jäi itseltä hyllyyn. Nykyisin tästä tulee mieleen anoppi, koska tämä on hänen suosikkituoksujaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jotenkin niin klassikko <3 aivan ihana!

   Poista
 10. Oi Laura Laura... tätä kyllä tuli muutama pullo käytettyä, kaikillahan tätä oli... =) oliskin kiva tuoksutella pitkästä aikaa... =)

  Marjuska

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)