keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

RVB LAB The Make Up.Kun posti tuo tällaisia yllätyksiä postilaatikkoon, eihän bloggaaja voi kun hymyillä iloisesti. Sain testattavaksi uusia RVB LAB-sarjan meikkejä, jotka ovat Diego Dalla Palman. Tyylikkäitä mustia rasioita...ai että. Mitä ne pitivät sisällään?


Long Lasting Camouflage Foundation -meikkivoide sävyssä 12. Sopii kaikille ihotyypeille, antaa korketasoisen peittävyyden, mutta tuntuu iholla kevyeltä. Lopputulos on luonnollinen ja valoa taittava. SPF20.


Tuubi jossa on pumppu. I like this! Meikkivoide on hivenen "moussemaista" ja levittyi iholle todella ihanasti. Sävy 12 oli omalle vaalealle iholleni oikein hyvä. Riittoisan tuntuista. Pumppunokalla on helppo annostella sopiva määrä tuotetta.Professional Lipstick-huulipuna sävyssä 11. Nyt ollaan oikein ysäriruskean äärellä! Ei ehkä kesäisin väri, mutta tuleehan se syksykin sieltä taas muutaman kuukauiden päästä. Huulipunassa on korkea määrä pigmenttiä  ja sisältää kollageenia sekä E-vitamniina.


Precision Liner -rajaustussi sävyssä 01 musta. Olen jo pidempään kaipaillut hyvää ja teräväkärkistä mustaa rajaustussia ja tässähän se nyt on. Täydellinen tussi, jolla voi tehdä kuinka ohuen tai paksun rajauksen haluaa.

RVB LAB -sarjan meikit ovat ammattitason tuotteita, mutta ne on suunnattu tavalliselle kuluttajalle. Niillä saa tehtyä kauniin ja kestävän meikin. Itse olen kovin ihastunut Diego Dalla Palman laatuun ja nyt myös tähän RVB LAB -ammattilaissarjan tuotteisiin. Huikeita tuotteita!

Huulipuna ovh 26 €
Meikkivoide ovh 59 €
Rajaustussi ovh 24 €

RVB LAB-sarjan tuotteita voit tilata täältä.

Ovatko sinulle tuttuja? Mitkä ovat sinun suosikkisi?

Tuotteet saatu testattavaksi blogiin.

8 kommenttia:

 1. Meikit ei ole mulle tuttuja mutta muutamat ihonhoito tuotteet ovat niitä rakastan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ihonhoitojutut ovat kyllä rakkautta <3

   Poista
 2. Meikkivoide ainakin on aivan mielettömän hyvä! <3

  VastaaPoista
 3. Toi puna on nätti, ei yhtään niin ysäri kuin puikosta olisi voinut päätellä, siinä on aavistus kivaa punaista raikkautta, ettei ole sellainen yhtä tunkkainen kuin ne ysärit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi ei ollut sellainen tunkkainen versio! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)