perjantai 5. kesäkuuta 2015

Pysyy ja pysyy ja pysyy ja pysyy....Hehkutellaas taas Avonin punia. Ostin kokeiluun pari kappaletta Extra Lasting-punaa, jotka lupaavat pysyä huulilla 8 tuntia. Kukapa ei tykkäisi huulipunasta, jota ei tarvitse koko ajan olla lisäämässä. Valitsin kaksi herkullista sävyä, Pink Peach, joka näkyy näissä yllä olevissa kuvissa ja toiseksi Fiery Red-sävyn josta kohta lisää.


Yleensä pitkäkestoiset huulipunat ovat kuivakoita ja paakkuuntuvat huuliin, mutta Avon vetää taas pisteet kotiin tässäkin asiassa. Nämä punat tuntuvat huulilla erittäin miellyttäviltä ja tosiaan kestoa löytyy. Kestää puhua, syödä ja juoda.

Tässä huulillani Pink Peach:Fiery Red on ihana kesäpuna, joka tosiaan on kirkkaan punainen. Sopii aivan huipusti raikkaaseen kesämeikkiin, jonka pääosassa ovat huulet.

Fiery Red-sävy oli testissä minulla kolmisen viikkoa sitten kun tapasimme kauneusbloggaajien kansa Turussa. Sen päivän aikana tuli puhuttua aika paljon ja huulipuna kesti koko päivän kauniina.Kenelle suosittelisin näitä? Niille kaikille, jotka haluavat edullisesti kestävän punan. Extra Lasting-sarjaan kuuluu 10 sävyä ja huulipunan hinta on kampanjasta riippuen noin 6-8 €.

4 kommenttia:

 1. Hauskaa, mulla on tuosta punasta juuri nuo kaksi samaa sävyä! :D On kyllä hyviä ja kestäviä. ja kosteuttaakin vielä!

  VastaaPoista
 2. Fiery Red on huikea! Yllättävän pehmeän sävyisiä ja kuultavia siihen nähden, että ovat kestäviä. Äkkiä tuollaiset on tosi paksun pigmenttisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä ei ole sellaista kauhean paksua tunnetta eikä sellaista kuivakkuutta :) siksi nämä onkin ihania <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)