tiistai 9. kesäkuuta 2015

No mites Kubissin lakat?

Pitkin kevättä blogeissa (myös omassani) on vilahtanut huippuedullisen merkin, Kubiss Londonin meikkejä. Itse sain testattavaksi niitä melkoisen kasan, joten oma juttusarjani niistä myös jatkuu. Tänään vuorossa kynsilakat.


Sävyt nro 64, 38 ja 74. Näissä edullisimmissa meikeissä ei juuri nimillä leikitä vaan sävyjen nimet ovat suoraviivaisesti yleensä numeroita. Omasta mielestäni näihin sävyihin olisi voinut keksiä vaikka kuinka hauskat nimet, koska värit ovat näinkin iloisia! Kubiss Londonin lakat ovat pakattu pieniin pulloihin, joten nämä saa joskus varmaan kulutettua loppuunkin. Sävyjä löytyy kartasta yhteensä 50 ja sarjaan kuuluu myös hauskat kaviaarilakat.

Omat kynteni ovat kovilla päivittäin ja lakkaukselta vaaditaan paljon. Nämä eivät valitettavasti pysyneet ehjinä kynsilläni kuin just ja just päivän eikä asiaa auttanut edes päällyslakka. Otinkin nämä varpaankynsilakoiksi, jossa nämä toimivat todella hyvin. Kauniit kesävärit siis varpaisiin :)

Plussaa on kuitenkin se, että sävyt ovat peittäviä jo yhdelläkin kerroksella, mutta koska olen tarkka siitä, että kynsilakan tulee olla näkyvä ja värin pitää erottua selkeästi, laitoin kynsiini tätä kaksi kerrosta.

Sävy 64

 Sävy 38

Sävy 74

Summasummaarum. Ostaisin toistekin, vaikka pysyvyys ei ollutkaan ihan ykkösluokkaa. Sävyt ovat ihania ja hinta edullinen. Kubiss Londonin lakat maksavat 2,95 € kpl tai vaihtoehtoisesti 2 kpl hintaan 5 €. Täältä löydät jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Mitkä ovat sinun suosikkisi Kubissin meikeistä?

Lakat saatu pr-näytteinä blogiin.


12 kommenttia:

 1. Tuo turkoosi lakka on tosi kiva! Mä en oikein yleensä innostu näistä halpissarjoista, mutta noita lakkoja voisin kokeillakin. Muut Kubissit olen suosiolla antanut parempaan kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihana :) <3 varpaankynsissä tosi kaunis väri!

   Poista
 2. Nätin värisiä ja menevät just varpaissa :) Kubissin meikeistä kokemusta on vain siitä LivBoxissa tulleesta puuterista, jospa näitä tulisi joskus lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, laatunsa puolesta ovat oivallisia varpaankynsilakkoja :)

   Poista
 3. Ne on kyllä herkullisen värisiä :3

  VastaaPoista
 4. Ovatpas edullisia, täytynee minunkin lakkafanin hakea muutama kokeiltavaksi. Terkkuja :)

  VastaaPoista
 5. Huulikiillot ovat suosikkeja ja aurinkopuuteri hyvä myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne huulikiillot ovat yllättävän kivoja, itse en ole laisinkaan mikään kiiltofani, mutta ne tuntuivat oikein kivoilta :)

   Poista
 6. 74 on täydellinen kesäsävy! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)