torstai 4. kesäkuuta 2015

Irtiotto arjesta.


Käytiin noin kuukausi sitten Isännän kanssa vähän risteilemässä. Kyseessä oli Turun Jääkiekkoerotuomarikerhon 45-vuotisjuhlaristeily. Isäntähän on ollut jo kohta 10 vuotta seeprapaita päällä viikonloppuisin jäähallilla.

Risteilylle lähdettiin Turusta Baltic Princessillä, joka muuten on kyllä väsynyt laiva. Vuosia Turusta risteilleenä, kaipaan jotenkin Silja Europan puitteita, vaikka nekin olivat jo aika ysärit. Jotenkin BP ei nyt voittanut meitä ainakaan puolelleen. Ruoka, joka on aina tärkeä osa ristelyä (ainakin meille) oli monilta osin kamala pettymys. Aamupalalla salaatit ja vihannekset olivat nahistuneita ja automaatista haettu tuoremehu maistui etikkakurkuille. Buffalounaalla piti jonottaa viiteen eri pisteeseen eri ruokia. Ja voin kertoa, että kahden tunnin ruokailuajasta tosiaan 1,5 h jonotettiin. Vaikka tarjolla oli sushia, antipestoa, kalaa, sitä sun tätä, ei yksikään oikein vakuuttanut.

Ainoa kunnon valopilkku tässä ruokailussa koko risteilyn aikana oli pe-iltana ravintolassa, missä kävimme kahdestaan syömässä. Siellä oli jälkkäripöydässä SUKLAASUIHKULÄHDE! Voi elämä. Jos sellainen olisi kotona, kuorruttaisin sen kanssa aivan kaiken. Luultavasti aamupalaleivätkin.Jos näitä ruokamiinuksia ei oteta huomioon, muutoin risteily oli oikein kiva. Oli ihana päästä Isännän kanssa pitkästä aikaa kahdestaan viettämään aikaa. Meillä on takana raskas kevät Isännän onnettomuuden takia ja tällainen pikku piristysruiske teki meille tosi hyvää. Syötiin, nukuttiin ja tehtiin vähän shoppailuja.

Niistä lisää myöhemmissä postauksissa, mutta sen sanon, että laivalla ei ole mitään halpaa. Itse keskityin kosmetiikkaan (hieman yllättäen) ja tein erinomaiset löydöt -60 % alepöydästä, mutta muualla laivalla tuotteet olivat melkein kalliimpia kuin maissa! Ainakin Muumi-tuotteet, joita katselimme Mimpelle tuliaisiksi. Päädyimme ostamaan hänelle Siljan tunnuseläimen, valkoisen hylkeen, sellaisena miniversiona ja kotiin päästyämme neiti nimesi sen Harriksi. Tähän väliin muuten nopsasti, että Mimpe osaa sanoa hienosti ärrän ja ässän. Molemmat tulevat niin selkeästi, että ei tässä voi äitinä olla kuin ylpeä :)

Semmoinen risteily meillä oli. Olin tosi iloinen kun sain mahdollisuuden tutustua Isännän harrastukseen paremmin tätä kautta ja tapasin ihmisiä kenestä hän on paljon puhunut. Kerhon sisällä tuntuu olevan hyvä yhteishenki ja nauru raikasikin monta kertaa juhlatilaisuudessa jossa olimme.

Ja tottakai risteilylle piti tehdä vähän blingimpi meikki. Käytin meikissäni NYXin glitterpalettia, josta on tullut uusi ystäväni kun haluan vähän kimallella.Päädyin laittamaan vihreää glitteriä, joka värinä on tunnetusti kaukana mun mukavuusalueesta. En ehkä ollut ihan niin kotonani tässä värissä, mutta en tuntenut oloani huonoksikaan.

Sellainen risteily meillä. Ostin tosiaan pari ihanaa juttua itselleni ja niistä on tulossa omat postauksensa tässä lähiaikoina :)

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa rentouttavalta. Itsekin olen tehnyt noita (suht) pienen budjetin risteilyjä monia viime vuosina.. nyt on vähän olo, että ei ehkä hetkeen, tai lähtisin jos mieskin lähtisi tai saisin jonkun lahjakorttimatkan :)
  Sulle käy tuokin meikin värimaailma tosi kauniisti!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniina oot ollut <3

  VastaaPoista
 3. Luin ensin. että kuoruttaisit itteskin sillä suklaalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa :D no voisin kyllä tehdä niinkin! :D :D

   Poista
 4. Me oltiin Baltic Princessillä viime marraskuussa työporukan kans ja mä taas tykkäsin siitä laivasta. Oli monta eri baaria missä vierailla ja sai vaihdella niiden välillä aina mielen mukaan. Tosin ei se ehkä Europaa voittanut, mutta kun vertasin Viking Graceen, niin sen se voitti kyllä ihan 10-0. Mä en vaan tykkää siitä Gracesta. Olenko siellä nyt neljä kertaa ollut. Hytit on kivoja, kun ne on vielä niin siistejä ja uusia, mutta mitään muuta hyvää siinä laivassa ei sitten olekaan.
  Ja meille sattu myös ihan hyvät ruoat (oltiin siis molempina päivänä buffetissa). Tosin me ei jouduttu kumpanakaan päivänä jonottelemaan mihinkään, niin saatiin ehkä vähän enempi siitä ruokailusta irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä baareja kyllä piisaa :) Me ei olla oltu Gracella vieläkään, noloa! :D

   Poista
 5. Mäkin kaipaan Silja Europaa. BP ei oo niin hyvä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei lähellekään niin hyvä kuin Europa oli :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)