tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hehkumisiin!

Kimaltava, hehkuva, korostava...näistä adjektiiveista tykkään isolla T:llä. Kun meikkituotteessa luvataan jokin näistä, mä olen aivan liekeissä.


Kesä toi mukanaan Avonin kokoelmiin GLOW-sarjan, josta löytyy ihanat korostuspuuterihelmet kolmessa eri sävyssä. Koska korostustuotteita ei voi ihminen omistaa liikaa, päätin ostaa kokeiluun sarjan Pink Bronze-kuulat.Nimensä mukaisesti rasiassa pyörii vaaleanpunaisia ja beigejä helmiäispalloja. Mitään suurta sävyä näistä ei iholle sen suuremmin saa, mutta todella kauniin helmiäisen korostuksen. Meikäläinen ainakin rakastaa käyttää tämän tyyppisiä tuotteita poskipäillä ja kulmaluulla.Perusarkimeikkikin on ihan toista maata kun siihen lisää vähän hohdetta matkaan. Kasvot saavat tervettä hehkua ja meikki korostuu kauniisti. Ruskettuneemmalla iholla tämä sävy erottuisi vieläkin paremmin edukseen, mutta kyllä tämä toimii tällaisella kalvakallakin hipiällä.

Glow-sarjassa on kolme eri sävyä; Pink Bronze, Bronzed ja Deepest Bronzed. Pakkauskoko on 22 gr ja kampanjasta riippuen tarjoushinta vaihtelee 7 -10 euron välillä. Normaalihinta on 15 €.

Meneekö sulla kesäaikaan enemmän korostusväriä meikissä?

8 kommenttia:

 1. Mä olen sellainen kimallus- ja hehkufani, että korostustuotteet innostaa ympäri vuoden :D Mutta joo, ehkä talvella se hehku on enemmän kylmänsävytteistä ja kesällä kaikki kullanhohtoiset hehkutuotteet on ihania. Kiva kullanhohto jää noista helmistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sama täälläkin :D kimaltaa pitää aina! ;)

   Poista
 2. Ihana hehku noissa palleroissa! Itse käytän tällaisia tuotteita ympäri vuoden, tykkään hehkusta ja mattaiho on kauhistus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu :D kyllä naamassa pitää olla vähän blingiä! ;D

   Poista
 3. Vaikuttaa ihanalta tuotteelta. Kesällä tulee käytettyä hohdepuuteria talvea enemmän. :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää kivan luonnolliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä tämä on :) ei ole liian hohtava :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)