torstai 7. toukokuuta 2015

Tosipuna.


Hollywood. Se tulee automaattisesti mieleeni kun katson tätä kuvassa olevaa huulipunaa. Kyseessä on siis Joe Blascon punaistakin punaisempi huulipuna, sävy nimeltä True Red. Täysin napakymppi nimi tuolle punalle. Sain kyseisen punan sekä siihen kuuluvan saman nimisen rajauskynän viime marraskuun bloggaajien pikkujouluista. Olin jo aiemmin päässyt kokeilemaan Blascon punia ja täysin rakastumaan niiden laatuun, joten tiesin mitä sain kun tämän sain. Blascon punat ovat laadultaan ihan parasta a-luokkaa. Pysyvyys on sitä rataa, että voit syödä, puhua, juoda ja vaikka kismaillakin, niin punat pysyy huulissa eivätkä karkaa menon mukana pois. Arvostan.


True Red on todellinen filmitähtipuna. Voin kuvitella miten oikeat, vanhan ajan filmistarat käyttivät juurikin tämän punaista huulipunaa. Marilyn, Greta, Rita, -ketä näitä nyt on. Jokaisen naisen tulisi omistaa edes yksi kirkkaanpunainen huulipuna, koska niin kuuluu vain olla. Punainen huulipuna saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Jos et käytä mitään muuta meikkiä, mutta kun laitat kirkkaanpunaista huulipunaa, saat kasvoillesi raikkaan ja freesin lookin, helpolla ja nopeasti. Punainen huulipuna on klassikko. Sellainen vain tulee omistaa.
Kevätauringon lämmittäessä mieleni teki tehdä raikas meikki jonka pääosassa oli ehdottomasti tämä ihana puna. Mulle on joskus sanottu, että mulle ei sovi kirkkaanpunainen huulipuna, koska olen niin kalpea. Ja myös siksikin tulisi sitä välttää, koska huuleni ovat täyteläiset ja suuni iso, näin ollen punaisen huulipunan kanssa naamastani ei näy muuta kuin huulet. Mut hei! Mä sanon kuulkaa, että imekää te parsaa ketkä tätä mieltä olitte ja mähän laitan punaista huuliin, tykkäsitte tai ette :D

Tämmötteen meikin sain aikaan:

Kyllä sitä vaan niin supernaisellinen olo tulee kun laittaa näin kirkkaan punan huuliin. Ja hymy on jotenkin niin herkässä koko ajan :) Vaikkei nyt naamastani näissä erotukaan kuin huulet, niin sehän on vain hyvä asia :D Kamalaa jos näin upea huulipuna jäisi joltain huomaamatta. Menisi koko meikin pointti vähän harakoille.


Kyllä punainen huulipuna vaan "valkaisee" hammasrivistöä. Vai mitä sanotte? Mulla on takana kuitenkin 20 vuoden suhde tupakantuprutukseen (lopettanut olen jo 2,5 vuotta sitten) ja näin valkoiselta rivistö näyttää. Optinen harha, mutta toimii :)

Sanon kuulkaa vaan, että jos aiotte omistaa vain yhden kirkkaanpunaisen huulipunan, suosittelen teille, että se on tämä, Joe Blascon True Red. Tämä on kiistaton ykkönen.

Blascon huulipunia myy mm. Sokos ja niiden hinnat ovat noin 29 € kpl.

Huulipuna on saatu blogin kautta. Mielipiteet kirjoittajan omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)