perjantai 15. toukokuuta 2015

Tämän kesän paratiisit.


Tunnustan ja myönnän: olen aina pitänyt Karl Lagerfeldin tuoksuja vanhojen pappojen tuoksuina. Ja siis etenkin miesten tuoksuja. Rehellisesti sanottuna en tiedä Lagerfeldiltä kovinkaan montaa naisten tuoksua, lukuunottamatta coca-colan väristä Chloe-tuoksua, joka mullakin oli kun olin 13-vuotias. Tähän perustuu mun Lagerfeldin Kalle-tietämys.
Olinkin siis aikast yllättynyt kun sain blogin kautta mahdollisuuden kokeilla KL:n uutuuksia, Paradise Bay-tuoksuja. Toinen niistä on tosin miehelle ja sitä luonnollisestikin testasi Isäntä. Kuvassa näkyvä Paradise Bay on siis naisten versio.


Tuoksunuoteiltaan tämä on hyvinkin minun tyyliseni: alkutuoksussa on litsiä, persikkaa ja ananasta. Sydäntuoksussa jasmiinia, ruusua ja magnoliaa. Ja pohjalla vaniljaa, myskiä ja santelipuuta. Näistä syntyy kombinaatio, joka on kaikkea muuta kuin vanhojen ihmisten tuoksu. Paradise Bay on hyvin onnistunut kesätuoksu, se hurmaa käyttäjänsä hedelmäisellä makeudella, mutta on kuitenkin tosi hienostunut ja naisellinen.

Paradise Bay on Limited Edition. Edp on 45 ml ja suositushinta 52 €.


Miesten version testasi tosiaan Isäntä. Minäkin tätä toki nuuhkutin ja voin kertoa, että tästä on kuulkaa papat kaukana. Todella nuorekas, sporttinen miesten tuoksu, joka sopii erinomaisesti kesään. Alkutuoksussa on mukana mandariinia, bergamonttia ja orvokkia. Sydäntuoksussa piparminttua, omenaa ja marjoja. Ja pohjalla on cashmeraa, vetiveria ja meripihkaa.
Miesten Paradise Bay on niin ikään Limited Edition. Tuoksu on edt ja pullokoko 50 ml. Suositushinta on 49 €.


Kummankin pullon korkissa on hauska yksityiskohta: Karl Lagerfeldin ikoninen sivuprofiili. Pullot ovat muutenkin mielestäni eleettömän kauniit. Neliskanttinen lasipullo harvoin on ruma.

Ovatko nämä sinulle tuttuja?

Tuoksut saatu maahantuojalta, mielipiteet kirjoittajan omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)