tiistai 12. toukokuuta 2015

Sorbetin tuoksua.

Vielä jokin aika sitten luulin, että en pidä Marc Jacobsin tuoksuista. Mulla oli jotenkin todella negatiivinen kuva kaikista MJ:n tuoksuista. Pullot olivat mielestäni hienoja, mutta siihen se sitten jäikin. En vaan ymmärtänyt hypetystä niiden ympärillä yhtään.
Kunnes tuli Bernerin pr-tilaisuus noin kuukausi sitten ja tuoksuttelin siellä Daisy Eau so Freshiä. Siinä kävi kuulkaa niin hurja rakastuminen, ettei ehtinyt kissaa sanoa. Tai koiraakaan. Tai ylipäätään mitään. Menin melkein koko tilaisuuden ajan nenä kiinni ranteessa ja huokailin varmaan ääneen ihastuksesta. Kun minä rakastun johonkin tuoksuun, se on sitten tämän kaltaista päätöntä rakastumista. Elän hyvin yksiavioisessa suhteessa tuoksun kanssa pitkiä aikoja enkä katsokaan muita tuoksuja päin. Tämän tyyppisiä tuoksuja minulla on muutamia joihin rakkaus palaa roihuavana edelleen ja Daisy Eau so Freshistä tuli minulle juurikin sellainen.


Berneriltä saadusta pr-kassista löytyi mm. tämä tuoksu, Daisy Sorbet, joka on tämän tulevan kesän uutuuksia. Marc Jacobsin tuoksut ovat pakattu huikeisiin pulloihin, jotka menevät mennen tullen kylppärin sisustuselementtinä ja ovat niin kauniita, että uhmaavat jo jotain luonnonlakeja.


Daisy Sorbet on hauska ja positiivinen tuoksu. Se on myös värikäs, hienostunut ja raikas. Tuoksumaailmaltaan se kuuluu kukkais-hedelmäiseen kategoriaan. Alkutuoksussa tuntuvat verigreippi, päärynä ja passionhedelmä. Sydäntuoksussa jasmiini, tuomi ja kielo. Pohjatuoksussa tulevat esiin orvokki, setripuu ja myski.


Tuoksumakuni on kokenut muutoksia vuosien varrella ja muutama vuosi sitten en olisi vielä ihastunut tähän Daisy Sorbetiin. Nyt kuitenkin ihastuin. Tämä on tuoksu johon ei kyllästy kovin helpolla. Se on mukavan miellyttävä monella tapaa ja sopii nuottiensa puolesta monen ikäiselle naiselle. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille ketkä pitävät raikkaista ja makeista kukkaistuoksuista :)


Marc Jacobs tuuttasi kesäksi myös toisen Sorbet-tuoksun ja se on tehty juurikin minun suosikilleni, Daisy Eau so Freshin pohjalle. Tässäkin tuoksussa on aivan mieletön pullo! Pullokoko on myös isompi kuin Daisy Sorbetissa, tässä se on 75 ml kun Daisy Sorbet on pakattu 50 ml:n pulloon. Itseäni isompi pullo ei tosiaan haittaa. Tämä tuoksu on niin valloittava, että voisin melkein kylpeä siinä!


Daisy Eau so Fresh Sorbet on huikea kesäversio alkuperäisestä siskostaan. Se kuuluu tuoksumaailmaltaan kukkais-sitruksiseen kategoriaan. Alkutuoksussa tuntuvat mandariini, omenankukka ja lootus. Sydäntuoksussa on puolestaan magnoliaa, jasmiinia ja orvokkia. Pohjatuoksussa tulevat vastaan kermainen metsä ja myski.


Näistä kahdesta tämä Sorbet-versio on ehdoton suosikkini. Haaveilen myös alkuperäisestä Eau so Freshistä, koska se on aivan mieletön tuoksu. Tämä kesän Sorbet on todella onnistunut versio alkuperäisestä. Kyseessä on myös hyvin ajaton tuoksu ja kestää käyttäjältään monta eri ikää. Todella ihastuttava kesätuoksu, joka saa käyttäjänsä hyvälle tuulelle! :)
Tuoksut saatu pr-näytteinä blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)