tiistai 5. toukokuuta 2015

Mitä saa muutamalla eurolla?


Viime viikolla kertoilin teille Kubiss Londonin ripsareista, joiden laatu veti ällikällä ainakin tämän bloggaajan. Merkkihän on siis älyttömän edullinen, kaikki sarjan tuotteet maksavat 3,95 € kappale, lukuunottamatta kynsilakkoja joita saa 2 kpl hintaan 5 euroa. Kerroin postauksessani, että sain muitakin sarjan tuotteita testattavaksi ja tänään esittelen teille saamani huulipunat! Kuvassa näkyvät sävyt nro 39 Rouge ja nro 14 Alpha Pink ovat kumpainenkin aika ihanan kirkkaita sävyjä.
Punien edullisuuden huomaa myös hylsystä. Kirkas muovinen hylsynkorkki, joka todennäköisesti menee rikki kun aikansa pyörii meikkipussissa. Minulla tulee tästä sarjasta mieleen Constance Carrol-sarjan meikit, jotka olivat oman teini-ikäni hitti. Nämä ovat kyllä astetta jotenkin laadukkaampia kuin CC:n tuotteet, mutta idea on jotenkin samantyyppinen.


Swatchailessa tuli jo pieni ilonkiljahdus suusta. Jos edullisuuden huomaa pakkauksista, niin siihen se sitten minun mielestäni loppuukin. Punissa on ihan älytön määrä pigmenttiä! Kädelläni on vaan kertavedot kummastakin punasta ja noin hyvät jäljet jäi. Ei pöllömmin alle neljän euron punaksi! Odotin, että pääsen tekemään näiden ympärille kunnon meikin ja tässä mitä sain aikaan.

Nro 39 näytti tältä:


Hahaaaa, kunnon duckface keskellä :D Mutta nämä punat saavat huulet näyttämään jotenkin niin muhkeilta, että suu menee automaattisesti tuollaiseen asentoon! :D Älä syytä minua, syytä huulipunia, sanon minä!


Nro 14 näytti puolestaan tältä:Jos näistä kahdesta pitäisi valita vain toinen, en osaisi tehdä päätöstä. Kummatkin sävyt ovat ihan hullun ihania ja hei pysyvyys! Uskotteko, että kun sanon, että nämä pysyvät huulilla kauniina useamman tunnin ajan eivätkä lähde rullaantumaan ja pakkuuntumaan? Toivon, että uskotte, sillä se on aivan totta. Huulipunissa on todella kiva koostumus, pehmeä ja silkkinen. Huippulevittyvyys ja peittävyys. Tuoksu on aavistuksen parfyymimäinen, kuten usein edullisissa meikkituotteissa on (mistäköhän sekin johtuu?), mutta itseäni se ei häirinnyt yhtään.

Kubiss Londonin sivujen mukaan sarjaan kuuluu 16 huulipunasävyä ja näiden kahden perusteella haluan ne kaikki! :D Ei muuten arvaisi millään, että tykkään pikkaisen paljon huulipunista ;)
Kiinnostaako Kubiss London -sarjan tuotteet sinua?

Huulipunat saatu pr-näytteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)