maanantai 11. toukokuuta 2015

Marry Me! Confettis.

Tämä viikko eletään täällä Nonnulassa täysin tuoksujen maailmoissa. Olen keräillyt tälle viikolle juttua kevään uutuustuoksuista, mutta mukana on myös yksi parisen vuotta vanha tuoksu jonka ostin kollegaltani. Ja arvontaakin on tiedossa! Hurmioidutaan siis ihanista hajuvesistä tällä viikolla eli kaikki tuoksujen ystävät, olkaahan kanavalla! :)


Ensimmäisenä tuoksuna tällä viikolla esittelen Lanvinin Marry Me! Confettis-tuoksun, joka on limited edition. Se on alkuperäisen Marry Me!:n kaltainen, mutta kohenneltu versio, joka vie käyttäjänsä iloiseen, kuplivaan ja romanttiseen paikkaan. Se on riemastuttava tapa juhlistaa nimenomaan mahtipontista rakkautta.

Tämä on ensimmäinen Lanvinin tuoksu jonka omistan. Ystäväpiirissäni on monia Lanvinin tuoksujen ystäviä, enkä enää ihmettele, että miksi. Tämä kyseinen tuoksu on todella kiva. Iloinen, jos tuoksusta voi niin sanoa. Pullokin on soma, rusetteineen kaikkineen.


Marry Me! Confettis-tuoksun alussa tuntuvat karhunvatukka ja mustaheruka. Sydäntuoksussa jasmiini ja valkoinen persikka ja pohjatuoksussa valkoiset puut ja myski. Ensi kerran tätä nuuhkaistuani, rakastuin välittömästi tämän makeuteen ja pehmeyteen. Ja siihen, että tämä on eloisa ja monikerroksinen tuoksu. Pirteä, kesäinen, hedelmäinen ja maukas. Helposti lähestyttävä ja kepeä. Tämä on tuoksu jota voisin suositella tulevan kesän morsiammille häätuoksuksi. Enkä pelkästään nimen vuoksi vaan nimenomaan tuoksun. Tämä on kaikessa iloisuudessaan kuin karkkia ja serpentiiniä pursuava hääjuhla, jossa nauretaan, tanssitaan ja nautitaan aamuun asti.


Lanvin Marry Me! Confettis-tuoksua on saatavilla edp 30 ml ja edp 50 ml. Tuoksu on ollut saatavilla tammikuusta 2015 lähtien.

Tuoksu saatu maahtantuojalta testattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)