maanantai 4. toukokuuta 2015

Kesäinen sudenkorento.


Olin reilu kaksi viikkoa sitten Bernerin pr-tilaisuudessa, josta sain mukanaani muhkean tuotekassin. Käyn läpi kassin sisältöä tässä kevään ja kesän aikana ja tänään on vuorossa ihanat Isadoran kevät 2015 meikit! Tarkemmin sanottuna huulipuna sävyssä Pink Kiss ja luomarinelikko nimeltä Dragonfly.


Pink Kiss on aivan huikea kirkas koralliin taittava pinkki, joka on mielestäni kaunis sävy. Pidän hyvin paljon korallin ja oranssin sävyisistä huulipunista. Mietin juuri tässä kuumeisesti onko minulla ollut koskaan Isadoran huulipunia ja nyt en kyllä saa päähäni, että olisin yhtään sellaista omistanut tätä ennen. Mikä on kyllä ihan tosi kummallista! Laatu on meinaan ihan possuhyvää ja pigmenttiä piisaa ja vaikka mitä. Kuikuilin Isadoran sivuja ja löysin sieltä vaikka kuinka monta sävyä, jotka huomasin tarvitsevani. Kukkaron kannalta huonompi juttu se.


Dragonflyssa on hyvin kesäiset värit; hento pinkki, kullanruskea hiekan sävy ja vedenvihreä ja -turkoosi. Kaikki paletin napit ovat helmiäishohtoisia. Isadoran paleteissa on mielestäni ihan ookoo pigmentti. Ei ehkä niin hyvä kuin joillain toisilla merkeillä, mutta ei missään nimessä paskimmasta päästä. Helmiäisvärit ovat yleisesti ottaen hieman murenevia ja jauhoisia, niin myös tässäkin, mutta ei se haittaa. Tämän paletin sävyjä pystyi kerrostamaan, jolloin sävystä tuli intensiivisempi ja UDPP:n kanssa harva luomiväri näyttää huonolta.

Mietin pitkään, että miten lähtisin tekemään tällä meikkiä, koska halusin ehdottomasti käyttää kaikkia paletin sävyjä. Kurkkasin Isadoran sivuilta vähän inspistä ja mallia ja löysin sieltä yhden todella kauniin meikin, joka oli tehty tällä paletilla ja päätin toteuttaa oman versioni siitä. Alkuperäisen meikin löydät täältä. Ruskeasilmäisellä tuo meikki on älyttömän upea, mutta laitoin sen rokkaamaan myös sinisilmäiselläkin ;) Tässä mitä sain aikaan näillä luomiväreillä ja tuolla huulipunalla.


Eli vihreä sekä turkoosi pääsivät alaluomelle, ripsien rajaan korostamaan ja pinkki sekä hiekanruskea yläluomelle. Laitoin sisärajauksen Avonin vedenvihreällä kajalilla joka sai silmäni näyttämään melko suurilta :D Tykästyin tähän palettiin sekä huulipunaan todella palavasti ja uskon, että näistä molemmista tulee tämän tulevan kesän aikana hyvät ystäväni :)

Joko sinä olet tehnyt kesäisiä meikkejä?

Tuotteet saatu pr-näytteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)