keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ihmeduo.


Bernerin pr-tilaisuuden giftbagistä löytyi myös tämä kaksikko. Olen vähän arvioimaan kynsilakkoja, mutta tämän kaksikon kohdalla en voinut olla postaamatta. Helmikuussa myyntiin tulleet Miracle Gel-sarjan lakat ovat huippukiiltäviä. Ne antavat lakkaukselle geelilakkauksen ominaisuudet: kiiltävän lopputuloksen ja lohkeamattoman laadun. Lakkojen sivellin on muotoiltu pyöreäksi, jolloin se myötäilee kynsinauhoja ja sen avulla on helppo tehdä lakkaus siististi ja nopeasti. Siveltimessä on yli 800 harjasta joihin lakkaa tarttuu hyvin. Harjakset luovuttavat lakan kynnelle tasaisesti, joka lisää lakkauksen kestoa.

Pelkällä värikkäällä lakalla saa jo aikaan kestävän lakkauksen, mutta jos kestoa haluaa venyttää ihan hurjan pitkälle, kannattaa kynsille levittää vielä Miracle Gel-päällyslakka. Myönnän: olen älyttömän laiska käyttämään alus- ja päällyslakkoja ja tämä kyseinen musta pullo on varmaan elämäni toinen päällyslakka....voi nolous. Mutta better late than never. Miracle Gel Top Coat antaa lakkaukselle peilikirkkaan pinnan ja pysyvyyden joka uhmaa oikeasti jo jotain universumin lakeja. Kuten olen monesti maininnut, kynsissäni lakkaukset ovat koko ajan kovilla. Teen päivittäin miljoona sellaista asiaa joissa kynsilakan on oiva lohjeta. Siksi arvostan todella pitkälle lakkoja jotka oikeasti pysyvät kynsissä kauniina. En meinaan joka ilta välttämättä jaksa lakkailla kynsiäni.
Kynsilläni on kuvassa saamani sävy, 220 Pink Tank ja sen päällä kerros Top Coatia. Kiilto on aivan mahtava ja peittävyys myös. Kynsillä on siis YKSI kerros Pink Tankia.


Ja sitten hei tässä. Lakkaukset ovat tässä NELJÄ päivää vanhat. Kärjistä ovat vähän kärsineet, mutta hei neljä päivää! Joku pekkaperuslakka olisi kuoriutunut jo päivän jälkeen kynsiltä pois. Ainakin meikäläisen menossa. Näitä ei voi kuin ylistää. Uskomaton kaksikko! Suosittelen lämpimästi kaikille ketkä kaipaavat todella pitkäkestoista lakkausta ja laajaa valikoimaa väreissä. Sally Hansenin sävyvalikoimassa meinaan piisaa valinnanvaraa.

Sally Hansenin tuotteita myy mm. Citymarketit ja Anttilat. Miracle Gel-lakkojen suositushinta on noin 12,90 € kpl.

Lakat saatu pr-näytteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)