torstai 14. toukokuuta 2015

Agent Provocateurs.


Agent Provocateur. Rakastan lausua tuota nimeä, Provokatöör. Ja tottakai sellaisella kunnon ranskalaisella sorinaärrällä. Parikymmentä vuotta sitten perustettu alusvaatemerkki on pikkuhiljaa vuosien saatossa tuonut markkinoille muitakin tuotteita. Kuten nämä viime vuonna lanseeratut hajuvedet. Siskokset Fatale ja Fatale Pink edustavat sen luokan viettelystuoksuja, että heikompia voi alkaa kyydissä hirvittämään.

Kurkataanpa heitä vähän lähemmin, eikös vaan?


Agent Provocatuer Fatale on arvoituksellinen, kuten Femme Fatale konsanaan. Se ei välttämättä pyörrytä nuuhkijaansa ensikerralla täysin pauloihinsa vaan etenee salakavalan salaperäisesti alitajuntaan ja iskee pikkuhiljaa kyntensä tykkäämiskeskuksen ytimeen. Uhkea, seksikäs ja arvoituksellinen. Näitä pieniä adjektiiveja voisi käyttää surutta tämän tuoksun kohdalla ja siltikin kuvailu jäisi vaisuksi. Kyseessä on niin hurjan seksipitoinen tuoksu, että tähän pitäisi varmaan lyödä K-18 leima.

Tässä tuoksussa tuoksunuotit vetävät sellaista sinfoniaa, että apua. Alkutuoksussa lähdetään liikkeelle punapippurin, mangonektarin ja mustaherukan voimin. Sydäntuoksussa otetaan mittaa gardenian, iiriksen ja patsulin kanssa. Ja pohjalla kohdataan vaatimattomasti myski, vanilja orkidea ja SUKLAA. On siinä tuoksulla poweria.


Fatale Pink on selkeästi tämän sisaruskaksikon se kiltimpi osapuoli. Se pikkusisko, joka ei ihan uskalla olla niin hurja kuin isosiskonsa, jota voisi kiltisti kutsua maneateriksi. Fatale Pink on myös seksikäs, mutta huomattavasti hillitympi ja kesympi. Sellainen naughty but nice.
Vaan eipä hänkään tuoksunuottiensa puolesta siskolleen paljon kalpene. Alkutuoksussa on kulhollinen hedelmiä; mandariinia, päärynää ja Yuzu-hedelmiä. Sydäntuoksussa hulluruohonkukkaa (tulee aivan Harry Potterit mieleen!), lootusta ja kameliakukkaa. Pohjalla odottaa bambu, myski ja sahrami.


Siskokset kuin timantit. Uskomattomat tuoksut, vähintäänkin sanottuna. Fatale sopii nuottiensa puolesta paremmin ehkä iltaan ja Pink päivään. Mutta kumpaakin voi käyttää mennen tullen minä vuorokauden aikana tahansa. Suosittelen näitä tuoksuja kaikille niille, jotka kaipaavat tuoksultaan jotan täysin uutta ja erilaista. Sellaista koukuttavaa fiilistä, joka aiheuttaa sen, että tuoksua tekisi mieli nuuskuttaa päivätöikseen. Agent Provocateurin Fatale ja Fatale Pink ovat kiistatta erikoisimmat ja seksikkäimmät tuoksut joita minä olen koskaan tuoksutellut.

Agent Provocateurin tuoksuja myy Suomessa yksinoikeudella Kicks-myymälät.

Tuoksut ovat saatu pr-näytteinä maahantuojalta. Mielipiteet ovat kirjoittajan omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)