keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Vintage Dior.

Arvontapostauksen yhteyteen tuli kysymys mikä on vanhin meikkituotteeni. Korostan nyt, että en mitenkään kannata vanhojen meikkituotteiden säilömistä. Kun tuote on vanhentunut, se viskataan roskiin. Näin kannattaa toimia etenkin voidemaisten ja nestemäisten tuotteiden (huulipunat, meikkivoiteet, voiteet, huulirasvat jne) suhteen. Puuterimaiset tuotteet kestävät aikaa ehkä aavistuksen paremmin. Onhan luomiväreissäkin 12M -merkinnät, mutta voin rehellisesti sanoa, että en ole ikinä yhtään luomiväriä heittänyt vuoden jälkeen menemään!
Vanhin tuotteeni onkin siis luomiväripaletti. Ja se on tämä:Kuka vielä muistaa kun Diorin viisikot olivat tämän näköisiä? Olen ostanut tämän laivalta vuonna 1998 ja muistan, että tämä maksoi 70 mk! Nykyrahassa siis noin 12 €. Paletti on jo niin kulunut, että viisikon nimi ei enää erotu, mutta voi pojat, että tällä on meikattu monet bilemeikit viimeisimmän 17 vuoden aikana! Pitää tunnustaa, että ihan hetkeen en ole tällä meikkiä tehnyt, koska laatikkoni pursuaa paljon uudempiakin luomivärejä. Mutta koska halusin esitellä teille tämän luomiväripalettini 1900-luvulta, päätin tottakai tehdä tällä myös meikin!Vaikka paletti vanha onkin, se näköjään toimii edelleen :) Itseasiassa tähän palettiin heräsi vähän uusi mielenkiinto tämän meikin myötä. Kyllähän tätä voisi laulatella useamminkin, eivät nämä värit niin ysäriä ole.

Miltä näyttää? Toimiiko vai onko aika ajanut jo yli tästä? :D Mikä on vanhin sinun meikkipussukasta löytyvä tuote?

2 kommenttia:

  1. Vau, pian 20 vuotta vanha paletti :D Älä vaan ikinä heitä roskiin, vaikket käyttäisikään. Hienon meikin sillä saa edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan heitä :) tämä on yksi mun lemppareistani :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)