torstai 9. huhtikuuta 2015

Siivekäs kevätmeikki.


Hehkutellaan tänään vähän Avonia. Maaliskuussa tuli täyteen 7 vuotta Avonpuuhastelua! Niin se aika rientää. Kun aloitin Avonin parissa, ajattelin ensin, että en ainakaan mitään kellekään myy! Tilaan vaan omiin tarpeisiin ja that's it. No kuinkas sitten kävikään. Näytin kuvastoa äidille ja parille ystävälle ja sitten taas parille muulle ystävälle....yhtäkkiä huomasin pääseväni huippumyyjien kanssa gaaloihin ja sain kaikkia kivoja extrajuttuja. Nyttemmin olen jo tipahtanut huippisten joukosta, mutta edelleen teen joka kampanjassa tilauksen, kiitos uskollisten asiakkaideni <3 aikana="" ei="" k="" kaikissa="" kampanjaa="" m="" mennyt="" n="" ohi="" ole="" olen="" p="" seitsem="" t="" tilannut.="" vuoden="" yht="">Joten tämän kaiken kunniaksi, höpöttelen teille tänään Avonin meikeistä. Tein meikin johon käytin kuvassa näkyviä tuotteita: marmorisoitu poskipuna, Kiss me Pink-huulipuna ja uutuusripsari, Super Extend Winged Out*.


Marmorisoitu poskipuna oli taannoin alelaarissa ja nappasin sen sieltä ostoksiini mukaan. Ilmeisesti tämä on poistunut tuote (?) Poskipuna taittaa valoa todella kivasti ja antaa poskipäille kauniin korostuksen. Väriä on vähän nuukasti, mutta se ei ole olekaan tämän punan päällimmäinen tehtävä vaan se, että tämä on nimenomaan korostustuote.


Kiss Me Pink -huulipuna on jo blogissa vanha tuttu. Esittelin tämän viime syksynä toteutetussa huulipunaviikossa. Nyt kun ollaan jo keväässä, tämä väri on ehkä enemmän omiaan kuin syksyllä. Kaunis, kirkas korallipinkki.


Super Extend Winged Out *-ripsari on Avonin ripsariuutuuksia. Se antaa ripsille viuhkamaista erottelua ja pidentää ripsiä kuitujen ansiosta.
Ei ole helppoa olla mun ripsien ripsari. Kuten olen monesti kertonut, ripseni ovat jääräpäiset ja melkeimpä mahdottomat, joten ripsarilta vaaditaan naurettavan paljon, että niihin saadaan jotain järkeä. Suureksi yllätyksekseni tämä Winged Out tehosi tynkäripsiini! Massa on sopivan nopeasti kuivahtavaa, että taivutukset pysyivät ja ripsaria pystyi kerrostamaan kivasti. Olin tästä todella iloinen, koska oikeasti harva ripsari sopii mulle. Pidän todella paljon kuituripsareista ja tämä kyseinen versio meni kyllä suosikkien joukkoon. Olen vaikuttunut!
Kokonaisuudessaan meikki näytti tältä. Huulipuna piristää ja vie ajatukset jo kesään. Poskipuna antaa kasvoille kivaa valoa taittavaa efektiä ja aavistuksen kaunista väriä ja ripsari sai ripset näyttämään näteiltä. Helppo ja mukava meikki vaikkapa elokuviin tai illanistujaisiin.

* ripsari saatu Avonilta testattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)