tiistai 21. huhtikuuta 2015

Partahommia.


Ennen kuin vedätte siellä aamusumpit väärään rööriin, kerron heti, että kuvassa näkyvää tuotetta on testannut Isäntä, en minä. Vaikka hiljattain mainitsin olevani karvainen apina, naamaa ei toistaiseksi tarvi sheivata. Ainakin tälläisillä vehkeillä. Mutta Isännän naamaa täytyy. Hän sai testattavakseen huhtikuussa myyntiin tulevan Remingtonin parranajokoneen ja tänään tästä siis enemmän. Mukavaa päästää mun rakas siippani ääneen täällä välillä :)


Partasettiin kuuluu:
1. Luonnonharjaksinen partaharja, jolla saa partakarvat nättiin ojennukseen ennen ajoa. Helpottaa kuulemma sitä tehtävää olennaisesti kun parta ei harota itään ja länteen samanaikaisesti.
2. Itse kone, jonka latausaika on 4 h ja johdotonta ajoaikaa saa sillä 2 h. Koneessa on vesipestävä ajopää ja latauksen merkkivalo. Koneella on 3 vuoden takuu. Koneessa on lithium-akku ja itsestään terottuvat terät joissa on titanium päällyste. Säädettävä kampaosa 1.5-18 mm.
3. XL-kampaosa pitkälle parralle 20-35 mm.
4. Sänkikampa 1-5 mm.
5. Partasakset viimeistelyä varten.


Liikkeelle lähdettiin tästä. Isännällä on, kuten kuvasta näkyy, aika muhkea parrankasvu. Hänen partansa on karkeaa ja paksua partakarvaa, joka tarvii avukseen kunnon välineet. Millään kertakäyttöhöylällä tuohon karvakasaan ei ole asiaa mennä. Hän kaipasi kuvassa näkyvään partaansa selkeämpää rajaa ja vähän vähemmän pituutta. Siistimpää lopputulosta.


Homma lähti käyntiin harjauksella. Isäntä kiitteli harjan laadukkuutta. Sen avulla sai partakarvat ojennukseen ja ajaminen oli helppo aloittaa.
Isäntä aloitti ajamisen XL-kampaosalla, joka on tarkoitettu pitkälle parralle. Hän lyhensi leukapartaansa sen avulla lyhyemmäksi, jonka jälkeen hän vaihtoi kampaosan, joka on tarkoitettu 1.5-18 mm pituiselle parralle. Isäntä kiitteli koneen tehokkuutta. Jostain kohtaa kone vei ehkä turhankin tehokkaasti karvaa pois, mutta sellaisen oppii hallitsemaan jatkossa paremmin kun tottuu käyttämään enemmän konetta.


Lopun osan hän ajoi sänkikampaosalla ja trimmasi sen avulla parran siistiksi. Isäntä antoi koneelle arvosanaksi 9, hän piti sitä parhaimpana partakoneena, jota on tähän asti kokeillut. Konetta oli mukava käyttää, se on kevyt, helppokäyttöinen, tehokas ja eikä kovin kovaääninen. Hän sanoi, että tälläisen koneen ottaisi mielellään vaikka isänpäivälahjaksi tai esim. huomenlahjaksi (jos ei oltaisi vielä naimisissa).

Miltä se mies siellä kaiken karvan alla sitten näytti?


Tältä :) Kyllä mies on vaan niin seksikäs kun hänellä on siisti parta ;) (minun nöyrä mielipiteeni on se) Remington Beard Kit on Isännän kokeileman mukaan loistava ja näin ollen voisi suositella konetta kaikille kanssaveljilleen lämpimästi. Lopputulos on siisti ja huoliteltu ja iho ei punoita eikä ole ärtynyt.

Remington Beard Kit on myynnissä huhtikuusta 2015 lähtien ja sen suositushinta on 59,95 €
Lisää infoa Remingtonin tuotteista löydät heidän Facebook-sivuiltaan, Remington Suomi.

Partatrimmeri on saatu blogin kautta testattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)