keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Livbox huhtikuu.


Äkkiä se kuukausi taas meni ja jälleen on Livboxin läpikäynnin aika! Huhtikuun boxi oli aika kevyt, koska teemana oli Silkkisen sileänä kesää kohti. Äkkivilkaisulta boxi oli ehkä hieman sekavan oloinen, ei niin hyvä kuin monet aiemmat boxit ovat olleet. Kurkataan kuitenkin nyt sisältöön tarkemmin ja käydään läpi mitä kaikkea boxi oli niellyt sisäänsä.


RFSU Easy Shavin' -Intim Shaving Gel, Nice n' Cool- Intim After Shave ja Private Area Smooth Shavin-höylä. RFSU:n mukaan tulo aiheutti varmasti monelle villejä veikkauksia mitä boxeissa tulee olemaan mukana. RFSU:lta tuli boxiin mukaan höylä privatepartseja varten sekä saman alueen sheivausgeeli sekä after shave-hoitoaine. Itselläni ei ole näistä tuotteista mitään aiempaa kokemusta, vaikka Nice n' Cool-tuubia olen monesti pyöritellyt käsissäni kaupassa. Inhoan sheivauksen jälkeisiä kutiavia näppylöitä, joten kiitos tästä tuotteesta joilla niiltä mahdollisesti voi välttyä. Hei sulla on ihanan pilkullinen bikiniraja, on lause jota et ikinä kuule missään. Höylä tulee varmasti käyttöön, vaikka en höylää yleensä kuin kainaloni. Muihin paikkoihin olen tähän asti käyttänyt karvanpoistoainetta. Höylällä kun vetelen, sänki on jo seuraavana päivänä havaittavissa. Että saanko esitellä itseni: olen karvainen apina, heippa vaan.


Dove 48h warm talc perfume anti-perspirant. Mjoo, tämä ei herätä mitään suurempia ilonkiljahduksia minun suustani. Dove on merkkinä kiva, mutta mitä dödöihin tulee, en käytä nykyisin kuin suihkeita tai mineraalikiveä kainaloissani. Olen onnistunut kehittämään tässä keski-iän kynnyksellä itselleni jonkinmoisen hien supertuottavuuden, joten ihan normaalidödöt eivät vaan toimi mulla. Pitää olla astetta järeämmät aseet kuin tämä, valitettavasti. Joten luulen tämän lähtevän kiertoon.


Essie Sugar Daddy-kynsilakka. Itse en omista kuin yhden Essien, joten ilolla otin tämän vastaan. Tosin jos olen ihan kamala nillittäjä, nillitän siitä, että tämä ei ole normikokoinen pullo! :D Mutta lupaan olla nillittämättä. Kiva saada kokeilla tälläinen pikkupullokin. Kaunis vaaleanpunainen sävy. Sopii kesään vallan mainiosti.


Ibero meikkisienet. Tämä oli boxin ylimääräinen tuote ja omalla kohdallani minulla ei ole näille kovinkaan isoa käyttöä. Käytän meikkivoiteen levitykseen Makeup Blenderiä (eli meikkimunaa), mutta tokihan näitä sieniä voi käyttää vaikka kynsihommissa?


Lumene LAB silm.ymp.voide. Itseasiassa tämä oli tervetullut tuote. Kaikki silm.ymp.voiteeni ovat jemmoista täysin loppuneet, joten ilolla otin tämänkin vastaan. Lumene LABin tuotteita myydään apteekeissa ja ymmärtääkseni ne ovat hyvinkin laadukkaita. Käyttöön siis.
Kaiken kaikkiaan boxi oli ihan kiva. Ei mikään tajuntaa räjäyttävä, mutta ihan ookoo. Odotan kovin jo toukokuun boxia missä on Minnan valitsema tuote mukana :) Joka kuukausi on niin mukava jännätä mitä kaikkea kivaa boxi sisältää! :)
Mitä sinä pidit huhtikuun boxista? :)

Livbox saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)