maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kylässä Bernerillä.


Tänään on ilo kirjoittaa teille tapahtumasta, jossa olin viime torstaina. Sain kutsun blogini kautta nuuhkuttelemaan Bernerin edustamia tuotteita ravintola Lapintiiraan, Helsinkiin. Blogikollegani ja ystäväni Päivi (Neiti Kameleontti-blogista) oli myös saanut kutsun ja päätimme mennä yhtämatkaa paikan päälle. Menomatka taittui bussilla ja paluu junalla. On muuten mukavaa kun nykyään saa edullisia bussi/junalippuja, joten sen puolesta voisi useamminkin lähteä Helsinkiin pr-tilaisuuksiin, joihin saa kutsuja. Tällä kertaa matkamme maksoi vain 20 € per nassu, joten kukkaro ei laihtunut kovin pahasti.

Paikka oli todella ihana ja valoisa. Tilaisuudessa oli eri merkkien pisteitä, joissa sai käydä otattamassa esim. kampauksia, kynsien laittoa, meikkiä, ihon kosteuden mittausta ja vaikka mitä. Me hyökkäsimme ensimmäisinä Päivin kanssa tuoksupisteelle missä juttelimme pitkään pisteen asiantuntijan kanssa. Siinä samalla koin tuoksurakastumisen Marc Jacobsin Daisy-tuoksuihin, joista on nyt kesäksi ilmestymässä Sorbet-versiot. Mähän oon aina luullut etten tykkää Marcin tuoksuista laisinkaan! Mä olen ollut niin väärässä. Suihkautin Daisyn Eau So Freshiä iholle ja lopun tilaisuuden ajan kuljin melkein nenä ranteessani kiinni. Niin ihana tuoksu se on. Oijoi.Paikan päälle oli tullut monta tuttua kasvoa. Blogikollegoita on aina ihana tavata ja vaihtaa kuulumisia. Niin monta kivaa tyttöä olen blogini kautta tavannut! Tapasin muutamia uusiakin kasvoja, mm. Beauty Highlights-blogin Mian, kuka osoittautui aivan hulvattomaksi tapaukseksi :D Nauroimme vedet silmissä ja tunne oli, että kuin oltaisiin tunnettu aina! Ihana oli nähdä sua Mia! Kiva kun tulit juttelemaan :) Tapasin vihdoinkin myös valloittavan Tiian, kuka kirjoittaa Minäkö Keski-ikäinen? -blogia. Juttua olisi monien kanssa riittänyt paljon pidempäänkin, mutta niinhän se on, että aina kun on mukavaa, kello rientää tuplavauhdilla eteenpäin.

Herbinan hiuspisteellä pääsi ottamaan ihania lettikampauksia (kuvissa Kaisuli ja Päivi ottamassa letityksiä hiuksiinsa). Itse kävin myös letityttämässä lettini, mutta eipä siitä olekaan sitten yhtään kuvaa muistona. Nyyh. Minulle tehtiin ohimolta alkava ja toiselle puolen päätä päättyvä ranskanletti, joka jätettiin tarkoituksella hieman löysäksi ja rennon näköiseksi. Kumpa osaisi itsekin vääntää omaan pehkoon kivoja lettejä! Mutta mun reumaattiset sormet eivät valitettavasti sellaiseen taivu. Pitää siis aina hyödyntää tilaisuus kun joku letitystaitoinen henkilö on paikalla :)


Itse olin niin iloinen, että lähdin tilaisuuteen mukaan. Harvemmin pääsen mihinkään ja nyt kun pääsin, ei kyllä harmittanut yhtään, että tuli lähdettyä. Oli niin piristävää jutella ihmisten kanssa ja nähdä vähän muutakin kuin kodin seiniä. Sai nauraa, syödä herkullisia juttuja, hemmotella itseään, jutella ja höpöttää kosmetiikkaa. Täydellinen irtiotto kotiäidin arkeen :)


Kävin tilaisuuden alussa kynsienlakkauspisteellä missä minun kynnet lakattiin Mavalan uutuuslakalla, Happy Cherry, joka kuuluu Jelly Effect-lakkasarjaan. Lakka tekee kynnelle karkkimaisen hyytelöefektin, joka on aavistuksen läpikuultava.


Kävimme Päivin kanssa ottamassa friendsien :)
Päivä oli siis varsin upea ja illalla vielä kotiin päästyänikin huokailin miten kivaa meillä oli. Kun lähdimme kotiin tilaisuudesta, saimme mukaamme todella runsaat giftbagit, missä oli testattavaa pitkäksi aikaa! Ylläolevat kuvat kertovat mitä kaikkea herkkua saimme kotiinviemisiksi. Tälläinen määrä ihanuuksia saa tälläisen blogikonkarinkin sanattomaksi. Kirjoittelen teille pitkin kevättä näistä testattavista tarkemmin.

Ja koska sitä niin harvoin tulee lähdettyä tuonne isolle kirkolle asti, pitihän sitä varten meikata extrakivasti. Tässä muutama kuva millaisella lookilla olin liikenteessä:
Sellainen päivä minulla oli :) Isot kiitokset vielä Bernerille tapahtuman järjestämisestä ja kutsusta! Ja halaukset kaikille blogiystävilleni kenen kanssa vaihdoin kuulumisia, teitä on aina ihan nähdä <3 p=""> 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)