torstai 30. huhtikuuta 2015

Fabylous.


Mitämitä? Jo toinen kynsilakkapostaus tällä viikolla! Kyllä vain. Sain testattavaksi italialaisen Faby-sarjan lakkoja ja tänään niistä enemmän. Faby oli itselleni ainakin täysin tuntematon merkki, mutta kuten jo maanantaina kerroin, en ole kynsiskenessä niin syvällä sisällä. Sarja sisältää yli 200 sävyä ja lakat ovat runsaspigmenttisiä. Sarjaan kuuluvat myös hoitolakat sekä ammattilaisille tarkoitetut geelilakat sekä -tarvikkeet.
Kuvassa näkyy viisi valitsemaani sävyä, jotka kaikki kuuluvat kevät/kesä 2015 kokoelmaan nimeltä Faby Music. Kokoelmassa on yhteensä 12 lakkaa ja ne kaikki ovat saaneet nimensä eri musiikkigenrejen/musiikkikappaleiden mukaan.


LCM024  Soundcheck – ROCK – saat konsertin alkamaan tällä todella rokkaavalla ja kimaltavalla purppuran sävyllä! Yksi ehdoton suosikkisävy tästä viisikosta. Upea tummanlila, joka hohkaa kauniin metallisena. Sopii rokkitytön kynsille kuin karkki suuhun.


LCM017  Keep on the sunny side – COUNTRY – Romanttisten balladien pinkki-oranssi. Keep on the sunny side -laulu nosti The Carter Family -yhtyeen suureen suosioon 1920-luvun lopulla. Huikea oranssi, joka sopii tulevaan kesään enemmän kuin hyvin. Oranssin sävyt ovat ehdottomasti suosikkejani.


LCM020  Sweet tunes – COUNTRY – pehmeä punainen, heleä, muistuttaa rakkauslaulun ihania säveliä. Hiukan kimalteleva, sädehtivä lopputulos. Rakastuin tähän sävyyn myös palavasti. Loistavan punainen, sellainen naisellinen punainen, josta pidän eniten. Seksikäs ja sensuelli. Miau! ;D


LCM021  Walking Bass – SOUL – lumoava ja intensiivinen burgundi, sensuelli basso yhdessä matalien ja elinvoimaisten sävelien kanssa. Kimalteleva ja hohtava. Kyseessä on upea sävy myös, mutta ihmettelen miten tämä sopii kesään? Itsellä tästä tulee enemmänkin talvi ja etenkin joulu mieleen!


LCM015  Moonwalk – POP – Poptähti Michael Jacksonin kuuluisa takaperin kävely. Tuskin havaittava vaaleanvihreä, heleä ja magneetin lailla lumoava. Porukan ainoa pettymys. Väri ei ollut yhtään minua. Luulin tämän olleen helmiäislakka, mutta tämä on creme. Väristä tulee oikeasti mieleen oksennus :D Tämä oli myös ainoa lakka näistä jota oli todella haastava saada tasaiseksi.

 Yhteenvetona voisin sanoa, että Fabyn lakat voittivat minut puolelleen. Todella hyviä levittymään kynnelle, peittäviä ja upean pigmenttisiä (paitsi Moonwalk). Sain lakkojen mukana esitelehtisen ja mm. Eclectic-kokoelma sekä Karim Rashid Love Color-kokoelma saivat sydämeni väpättämään erityisen lämpimästi. Jännää näissä lakoissa on se, että sarjalta löytyy oma mallisto myös miehille! Faby-lakat ovat "Big 5 Free"-lakkoja tarkoittaen, että ne eivät sisällä seuraavia haitallisia aineosia: DBP (dibutyyliftalaatti), tolueeni, formaldehydi, formaldehydihartsi, kamferi. Faby-tuotteita ei ole testattu eläimillä. Lakat ovat pakattu 15 ml:n pulloihin ja niiden suositushinta on 13 euroa kpl.

Tällä hetkellä voit tilata Faby-lakkoja täältä. (www.kauneutta.com-verkkokauppa) Hakusanaksi kannattaa laittaa lakan sävyn nimi. Yksityisien jälleenmyyjien (kauneushoitolat ja kynsistudiot) listan löydät www.fabynails.fi -sivustolta.

Lakat saatu testattavaksi blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)