tiistai 7. huhtikuuta 2015

Eloisa vadelma.


Tiedättekö mistä pidän? Helppoudesta. Vaivattomuudesta. Mutkattomuudesta. Sellainen juuri on kuvassa näkyvä Avonin sävytetty huulivoide sävyssä Reviving Rasberry. Tälläiset huulimeikit ovat aivan loistavia, ne pelastavat ja piristävät meikittömän naaman ja yleensä niiden levitykseen ei edes tarvitse peiliä. Ihanan iisiä. Ja hei, plussaa on tietty se, että nämä hoitavat huulia. Meikäläisellä on männä talvena ollut sellainen huulirutto, että oikeasti olen pelännyt huulieni tippuvan veks. Hirveetä kuivumista ja halkeilua. Voi yök.


Reviving Rasberryssä on paljon väriä ja jos mahdollista, se peili olisi kiva kaveri kun tätä alkaa huitelemaan huulille. Mutta pärjää toki ilmankin. Sävy on ihanan kirkas pinkki, niin hyvän mielen väri! Jos naama on talven jäljiltä sellainen nätti maalarinvalkea, tämä antaa kyllä kivasti väriä kun sutaisee huuliin kerroksen tai kaksi. Huulivoiteessa on muuten hoitavaa mehiläisvahaa, sheavoita ja E-vitamiinia.
Tein eräälle kauppareissulle kevyen meikin ja laitoin tätä huulipunan sijaan. Lopputulos näytti tältä:
Raikas, pirteä, keväinen, huoliteltu look :) Ja helppo sekä nopsa tehdä. Me likey!
Huulivoidetta on saatavilla tämän sävyn lisäksi neljää muuta sävyä (Pearlescent Pink, Pearlescent Red, Soothing Strawberry ja Protecting Peach) Tuotteen normaalihinta on noin 8,50 €, mutta kampanjasta riippuen näitä voi saada 4-6 eurolla kappale.

Ovatko sävytetyt huulivoiteet sinun kamujasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)