tiistai 28. huhtikuuta 2015

Edullisia mascaroita.


Ripsiväri. Siinä on sellainen tuote jonka täydellisen version metsästys on ollut lähestulkoon elämäntehtävä minulle. Löysin jokin aika sitten elämäni ripsivärin, The Ripsarin, Silk-kuituripsarista, jolla saa pidennykset aikaan helposti ja sen rinnalla kaikki muu tuntuu vähän valjulta. Mutta! Koska olen kaikelle uudelle avoin, annan aina mahdollisuuden tuotteille joita en ole aiemmin kokeillut. Ei voi koskaan tietää milloin löytää sen toisen täydellisen tuotteen ensimmäisen kaveriksi. En ole koskaan kuullut kenenkään valittavan, että kamalaa kun hyviä tuotteita on liian paljon.
Sanottuani tämän, pääsen ehkä itse asiaan. Sain tilaisuuden kokeilla muutamaa uutuusmascaraa merkiltä nimeltä Kubiss London. Merkki tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuista värikosmetiikkaa edulliseen hintaan. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Englannissa. Kubiss Londonilla on yli 30 vuoden kokemus värikosmetiikan valmistuksesta. Tuotevalikoimasta löytyy huulipunia, luomivärejä,meikkivoiteita, puutereita, peitevoiteita, kynsilakkoja (yli 50 sävyä), rajauskyniä, eyelinereitä, huulikiiltoja, poskipunia ja tosiaan mascaroita, joista kerron tänään teille. (Sain kokeiltavakseni muitakin tuotteita ja niistä siis lisää myöhemmissä postauksissa)


Volumeyes on nimensä mukaisesti ripsille tuuheutta antava mascara. Harja on mukavan muhkea ja runsas. Ripsiväri lupaa erotella, tuuheutta ja tehostaa ripsiä tahraamatta.Kaikkihan tietävät miten ongelmalliset ripset minulla on, joten en kertaa sitä enää tässä. Volumeyes oli todella positiivinen yllätys! Kuten kuvasta näkyy, ripseni näyttävät ihan hyviltä tässä ripsarissa. Massa on runsasta ja todella mustaa. Se on ehkä aavistuksen märkää, mutta kuivuu kuitenkin nopsaan eli taivutukset pysyvät ihan kauniina tämän kanssa. Harja on melko kömpelö, mutta toki jos on käyttänyt esim. Isadoran Big Bold Mascaraa, tämän harjan kanssa toimiminen ei ole juttu eikä mikään. Arvosanaksi antaisin 7,5 - 8 pistettä.


Fantaseyes on taitututa antava mascara. Harja on ovaalin muotoinen ja selkeästi sirompi kuin edellisessä versiossa. Ripsari antaa irtoripsivaikutelman, se erottelee ja pidentää.


Now we are talking. Ehdottomasti tämän testiryhmän oma henkilökohtainen suosikkini. Ripsiin sai helposti pituutta ja viuhkamaista efektiä. Massa oli jälleen kerran vähän märempää, mutta kuten edellisessäkin, myös tässä se kuivahti nopsaan ja taivutukset jaksoivat pysyä paikoillaan. Tätä pystyi myös kerrostamaan vallan mainiosti. Iso plussapallo myös pysyvyydestä! Jälleen kerran peilaan kosmetiikan kestävyyttä tässä kotiäidin touhukkaassa arjessa, mutta mielestäni se on aika hyvä mittari. Ripsari ei lähtenyt leviämään ulkoilusta, kotitöistä ja leikkimisestä huolimatta. Räpsyttimet pysyivät kauniina koko päivän. Tälle isot aplodit ja ehdottamsti pisteitä 10.


Mesmereyes on vedenkestävä mascara joka antaa pitkäkestoisuutta ja voimakasta efektiä silmämeikkiin. Harja on tässä kartion muotoinen ja sirohko.


Jos hullaannuin edellisestä täysin, tämä oli sitten täydellinen pettymys. Massa oli jostain syystä tässä kaikista märintä, mikä on sinänsä outoa koska kyseessä on waterproof-versio. Yleensä vedenkestävät ripsarit ovat koostumukseltaan astetta kuivempia kuin vesiliukoiset. No mutta, tässä oli nyt tällä tavalla. Harja ei ollut ollenkaan minun ripsieni ystävä. Sain juuri ja juuri ripseni näyttämään ihan ookoilta, mutta se oli melkoisen työn ja tuskan takana. Kerrostaminen ei onnistunut ollenkaan vaan ripset alkoivat mennä rumaan paakkuun. Pysyvyys oli kuitenkin hyvä ja ripsari lähti kaksoispuhdistuksella sekä misellivedellä kivuitta pois. Arvosanaksi annan 6-.

Yhteenvetona näistä ripsiväreistä sanoisin, että olivat iloisia yllätyksiä! Vedenkestävän kanssa meistä ei tullut ystäviä mutta kahdesta muusta, tuuheuttavasta ja taivuttavasta, pidin hyvinkin paljon. Suosittelen lämpimästi kaikille ketkä haluavat todella edullisen ripsarin joka kuitenkin toimii hyvin. Kubiss Londonin kaikkien tuotteiden hinta on nimittäin vain 3,95 € kpl, poikkeuksena kynsilakat joita saa 2 kpl yht. 5 € tai kappalehintaan 2,95 €.
Täältä pääset Kubiss Londonin verkkokauppaan ja täältä löydät oman paikkakuntasi jälleenmyyjän.
Palaan tähän merkkiin myöhemmissä postauksissa tänä keväänä!

Ripsarit saatu testattavaksi pr-toimistolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)